این دستور یکی از بهترین دستور پخت های سس بشامل است.
مواد تشکیل دهنده
- کره ۴۵ گرم
- آرد ۴۵ گرم
- شیر ۵۰۰ میلی لیتر
- پیاز ۱ عدد
- میخک ۳عدد
- برگ بو ۱ عدد
- جوز هندی
- نمک و فلفل
طریقه پخت
به صورتی که در فیلم میبینید میخک برگ بو را به پیاز سنجاق کرده و داخل شیر ریخته و اجازه می دهیم که روی حرارت شیر کمی بجوشد.
در قابلمه ای جداگانه ذوب کرده آرد را به آن اضافه می کنیم و به کمک یک قاشق با هم تفت میدهیم تا حالتی شنی به خود بگیرد.
پیاز میخک و برگ بر او از شیر خارج کرده، و کم کم شیر داغ را در حالی که به تندی با همزن مخلوط را هم میزنیم به آرد و کره اضافه میکنیم.
نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم.
و به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه روی حرارت بسیار کم مخلوط بپزد به طوری که توجه داشته باشید مخلوط شما ته نگیرد.
و در آخر مقدار بسیار کمی جوز هندی روی آن رنده کنید، اجازه دهید خنک شود روی آن را بپوشانید و داخل یخچال بگذارید.
اگر می خواهید روی بشامل شما پوست تشکیل نشود با مقداری کره روی آن را بپوشانید.
نظر دیگران درباره "طرز پخت سس بشامل عالی ترین دستور پخت"
هیچ نظری ارسال نشده است.