مواد لازم برای تهیه کیک جو دو سر موزی:
- 3 فنجان (270 گرم) جو دوسر پرک شده
- 1 فنجان (80 گرم) جو سریع
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 3 عدد موز بزرگ
- 1 و نیم فنجان (360 میلی لیتر) شیر بادام/شیر نارگیل
- 2 قاشق غذاخوری (30 گرم) روغن نارگیل
- 2 عدد تخم مرغ
- 1/4 فنجان (80 گرم) شربت افرا
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1/3 فنجان (60 گرم) چیپس شکلات (اختیاری)
دستور تهیه کیک جو دوسر سالم:
- فر را با دمای 350 فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. قالب فنری 8 اینچی (20 سانتی متری) را آماده کنید – کاغذ روغنی را روی ظرف بپوشانید و لبه ها را با کره چرب کنید.
- در یک کاسه بزرگ، موز را له کنید، تخم مرغ، شیر، افرا و عصاره وانیل را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند.
- در کاسه ای جداگانه جو دو سر رول شده، جو دوسر سریع، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید.
- مواد مرطوب و خشک را با هم ترکیب کنید، شکلات چیپسی را اضافه کنید، فقط مخلوط کنید تا ترکیب شوند. بگذارید 5 تا 10 بماند تا مایعات جذب شوند.
- خمیر را در قالب بریزید و به مدت 40 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید.
- اجازه دهید به مدت 10 دقیقه روی توری سیمی خنک شود، سپس از تابه رها کنید و بگذارید کاملا خنک شود.
مرتبط با "دستور پخت کیک موزی با آرد جو! 🍌"
نظر دیگران درباره "دستور پخت کیک موزی با آرد جو! 🍌"
هیچ نظری ارسال نشده است.