2 روش برای تهیه ساندویچ تخم مرغ! 🥪

برای آماده کردن ساندویچ صبحانه مقوی، این دو رسپی ساندویچ تخم مرغ را در آشپزی با چی بیاموزید. این رسپی های تهیه ساندویچ تخم مرغ آب پز و ساندویچ املت یک صبحانه و شام کامل برای شما خواهند بود.

در اینجا طرز تهیه دو نوع ساندویچ خوشمزه را یاد خواهید گرفت که با تخم مرغ قابل تهیه هستند و طعمی لذیذ و کم نظیر دارند.

همچنین یکی از آن ها ساندویچ تخم مرغ آبپز است که با دستور غذایی خاص بسیار خوشمزه می باشد، و دیگری ساندویچ املتی دلچسب که مخصوصا برای صبحانه عالی است.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ تخم مرغ آب پز

  • 4 عدد تخم مرغ
  • نصف یا نصف قاشق غذاخوری سس مایونز
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل
  • 1 عدد پیاز کوچک
  • گشنیز تازه 1 قاشق غذاخوری

دستورالعمل پخت ساندویچ تخم مرغ آب پز

  1. تخم مرغ ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه بجوشانید.
  2. تخم مرغ ها را به یک کاسه آب یخ منتقل کنید.
  3. پوست آن را جدا کنید سپس تخم مرغ ها را تکه تکه کنید.
  4. سس مایونز، نمک و فلفل را اضافه کنید.
  5. کره را به نان بمالید و تخم مرغ را قرار دهید.
  6. پیاز خرد شده و گشنیز تازه را اضافه کنید.
  7. اکنون ساندوچی برای لذت بردن آماده است!
ساندویچ تخم مرغ با نان تست

مواد مورد نیاز برای تهیه ساندویچ املت

  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 نصف قاشق غذاخوری پیاز
  • فلفل دلمه ای 1 قاشق غذاخوری
  • گشنیز تازه 1 قاشق غذاخوری
  • 1 قاشق چایخوری نعناع چاتنی

دستور پخت ساندویچ املت

  1. تخم مرغ را با نمک و فلفل مخلوط کنید.
  2. پیاز خرد شده، فلفل دلمه ای و گشنیز تازه را اضافه کنید.
  3. قبل از انتقال به تابه خوب هم بزنید.
  4. نان را روی تخم مرغ قرار دهید.
  5. تخم مرغ را بین نان تا کنید.
  6. چاتنی نعناع را اضافه کنید.
  7. این ساندویچ املت لذیذ شما نیز برای لذت بردن آماده است!

مرتبط با "2 روش برای تهیه ساندویچ تخم مرغ! 🥪"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "2 روش برای تهیه ساندویچ تخم مرغ! 🥪"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *