مواد اولیه مورد نیاز برای ۲ عدد نان تست:
برای پر کردن نان
- هویج ۱ عدد
- سیب ۱/۲
- پنیر خامه ای
- تخم مرغ ۲ عدد
- کره
- نمک
برای سس
- روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
- آبلیمو ۱.۵ قاشق غذاخوری
- خردل سبوس دار ۱.۵ قاشق غذاخوری
- عسل ۱ قاشق غذاخوری
- پودر فلفل سیاه
روش تهیه ساندویچ صبحانه:
روش تهیه سس
روغن زیتون را به همراه آبلیمو، خردل سبوس دار، عسل و مقداری پودر فلفل سیاه درون یک کاسه ریخته و خوب با هم مخلوط کنید.
نحوه درست کردن ساندویچ تست
ابتدا هویج و سیب را پوست بگیرید و سپس مانند ویدیو آنها را به خلال های نازک برش بزنید.
روی هویج مقدار کمی نمک ریخته و آن را مخلوط کنید.
کف یک تابه را با کمی کره چرب کرده و دو طرف نان ها در آن سرخ کنید.
حالا مقداری پنیر خامه ای روی یک طرف هر نان بکشید.
تخم مرغ ها را درون یک کاسه شکسته و هم بزنید. سپس کف یک تابه را با کره چرب کرده و تخم مرغ را درون آن بریزید و تخم مرغ تخته ای درست کنید.
نان ها را از وسط خم کرده و تخم مرغ را درون آن قرار دهید.
سس را روی هویج و سیب ریخته و خوب مخلوط کنید.
در آخر مواد را نیز وسط نان قرار داده و از ساندویچ خوشمزه خود لذت ببرید. نوش جان.
نظر دیگران درباره "طرز تهیه ساندویچ هویج و سیب، یک صبحانه خوشمزه با نان تست! 🍞"
هیچ نظری ارسال نشده است.