طرز پخت پپروناتا خوراک فلفل دلمه ای ایتالیایی

پپروناتا با مجموعه ای از فلفل دلمه ای های رنگارنگ، پوره گوجه فرنگی و ریحان درست می شود، یک غذای خوشمزه ایتالیایی است که بسیار پرکاربرد است.

شما می توانید این خوراک خوشمزه را با تخم مرغ، پاستا، پنیر، روی پیتزا، روی سیب زمینی، روی برنج و….سرو کنید.

این خوراک پس از یک روز طعم بهتری پیدا می کند. پس شما می توانید به میزان زیاد از این خوراک درست کنید و به جز میزان قابل مصرف باقی را فریز کنید.

در این پست برای مثال برای شما طرز پخت پاستا و ساندویچ تخم مرغ را نشان داده ایم.

ما میتوانیم با هر چیزی که خودتان علاقه بیشتری داری این خوراکی خوشمزه رو ترکیب کنید.

شما میتوانید تنها در چند دقیقه با این خوراک خوشمزه یک پاستا یا ساندویچ خوشمزه بپزید.

مواد تشکیل دهنده

  • روغن زیتون بکر ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز خلالی خرد شده ۱ عدد
  • سیر خلالی خرد شده ۴ حبه
  • فلفل دلمه رنگی ۵ یا ۴ عدد
  • سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
  • پونه کوهی خشک دو قاشق چایخوری
  • نمک

طرز پخت

روغن زیتون را درون تابه یا قابلمه بزرگ ریخته و پیازخلال شده و به آن اضافه کنید.

به پیاز پونه کوهی را اضافه میکنیم.

زمانی که روغن به خورد پیاز رفت (نیازی نیست در حد طلایی شدن سرخ شود) فلفل دلمه ای خلال شده و سیر نازک خرد شده را اضافه میکنیم.

پودر چیلی، پوره گوجه فرنگی، سرکه سیب و نمک را به ترکیب بالا اضافه میکنیم و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت متوسط تفت میدهیم.

حالا پپروناتا یا همان خوراکه فلفل دلمه ای شما آماده سرو است.

نوش جان

مرتبط با "طرز پخت پپروناتا خوراک فلفل دلمه ای ایتالیایی"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز پخت پپروناتا خوراک فلفل دلمه ای ایتالیایی"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *