مواد مورد نیاز برای تهیه تست تن ماهی:
- نان تست ۲ ورق
- تن ماهی ۷۰ گرم
- پیاز
- تخم مرغ ۱ عدد
- خامه تازه ۲۰ گرم
- شکر
- پنیر ۲ ورق
- مایونز
- سس سریراچا
- کچاپ
- پودر جعفری
- مقدار کمی نمک
طرز تهیه ساندویچ تست و تن ماهی:
تخم مرغ را درون یک کاسه بشکنید سپس ۱/۲ قاشق غذاخوری شکر و مقدار کمی نمک، ۱ قاشق غذاخوری مایونز و ۲۰ گرم خامه به آن اضافه کرده و مواد را هم بزنید.
ترکیب به دست آمده را از صافی عبور داده و درون یک ظرف بریزید.
یک طرف هر نان تست را درون این ترکیب بخوابانید.
تن ماهی را درون یک کاسه بریزید. یک عدد پیاز را نگینی و ریز خرد کرده و به ماهی اضافه کنید.
سپس ۱ قاشق غذاخوری شکر، ۲ قاشق غذاخوری مایونز و ۲ قاشق غذاخوری سس سریراچا را نیز به ماهی اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید.
روی هر نان یک ورق پنیر قرار دهید. مقداری از مخلوط ماهی را روی آنها بکشید. سپس ساندویچ را با سس کچاپ و مایونز تزئین کنید.
ساندویچ ها را روی توری فر قرار داده و آنها را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر با دما ۱۸۰ درجه سلسیوس قرار دهید.
در آخر ساندویچ ها را از فر خارج کرده و مقداری پودر جعفری روی آنها بریزید و اجازه دهید کمی خنک شوند.
تست تن ماهی شما به همین سادگی آماده خواهد شد. می توانید آن را سرو کرده و از طعم آن لذت ببرید.
نوش جان.
نظر دیگران درباره "طرز تهیه ساندویچ تست و تن ماهی، یک غذای ساده و خوشمزه"
هیچ نظری ارسال نشده است.