پودینگ که یکی از دسرهای لذیذ انگلیسی است، در گذشته ار بخارپز شدن شیر و خامه تهیه می شد و هم اکنون که در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد، دارای طعم ها و روش های پخت متفاوتی است.
در اصل شیر و خامه بعد از بخار پز شدن و قرار گرفتن در اجاق یا فر، بافتی نرم و غلیظ را تشکیل می دهند که برخی برای غلیظ تر شدن آن، تخم مرغ را نیز در تهیه آن به کار می برند. اما این رسپی پودینگ شکلاتی که در اینجا قرار داده ایم، نیازی به تخم مرغ ندارد و می توانید خیلی سریع و آسان نمونه آن را در منزل تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی:
- 2 اونس (60 گرم) شکلات تلخ
- 2 فنجان (480 میلی لیتر) شیر
- 1/4 فنجان (60 میلی لیتر) خامه سنگین
- 2 قاشق غذاخوری (15 گرم) پودر کاکائو
- نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری (30 گرم)
- 1/2 فنجان (100 گرم) شکر
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
دستور پخت و درست کردن پودینگ شکلاتی لذیذ:
- شکلات تلخ را به صورت ریز خرد کرده و کنار بگذارید.
- در یک قابلمه متوسط شکر، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کنید. شیر را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و کاملا مخلوط شود.
- قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. بپزید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. خامه غلیظ، شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب و ترکیب شوند. حرارت را خاموش کنید و عصاره وانیل را اضافه کنید.
- سپس آن را به ظروف سرو غذا منتقل کنید. بگذارید تا دمای اتاق خنک شود، سپس در یخچال بگذارید.
- همچنین می توان این دسر پودینگ شکلاتی را گرم یا سرد سرو کرد.
نظر دیگران درباره "چگونه بدون تخم مرغ پودینگ شکلاتی درست کنیم؟"
هیچ نظری ارسال نشده است.