طرز پخت نان سیر پنیری ایتالیایی بسیار خوشمزه و آسان

نان سیر یکی از از قدیمی ترین غذاهای خوشمزه ایست که همچنان طرفداران زیادی دارد. شما با اضافه کردن پنیر به این نان خوشمزه ایتالیایی یک پیش غذای آسان و عالی درست میکنید.

شما میتواند ازین نان سیر پنیری به عنوان یک میان وعده بسیار خوشمزه و سالم یا دورچین غذا یا در کنار سوپ و سالاد های خود استفاده کنید.

اگر میخواهید نان سیر شما حالتی رژیمی تر داشته باشد میتوانید از زدن پنیر صرف نظر کنید، یا نصف میزان گفته شده پنیر استفاده بکنید.

مواد تشکیل دهنده

  • نان ایتالیایی یا باگت بزرگ
  • جعفری تازه ۲ مشت
  • سیر ۶حبه
  • روغن زیتون نصف یک لیوان
  • پنیر موزارلا ۱۳۰ گرم
  • پنیر پارمزان رنده شده ۱/۳ لیوان
  • نمک و فلفل

طریقه پخت

فر را روشن کرده و روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید.

سیر ها را پوست بگیرید.

جعفری ها را بشویید به خوبی خشک کنید

سیر جعفری روغن زیتون را به غذاساز و مخلوط کن اضافه کنید و به خوبی با هم میکس کنید.

نان ایتالیایی را به صورتی که درون آموزش هم می بینید از وسط برش داده و تقسیم کنید.

مخلوط روغن سیر خود را با قاشق روی نان مالی به طوری که کل نان را بپوشاند.

روی نان ها نمک و فلفل بپاشید.

پس از آن داخل فویل آلومینیومی بپیچید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.

پس از آن که نان را از فر خارج کردید ای خود را باز کرده و روی نان ها پنیر موزارلا بریزید.

و روی آن پنیر پارمزان بپاشید.

نان ها را به مدت ۱۵ دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید تاپ نیروی آن آب شده روی آنها گیری و طلایی شود.

نان های سیر منیریه فوق العاده لذیذ شما آماده سرو است.

نوش جان

مرتبط با "طرز پخت نان سیر پنیری ایتالیایی بسیار خوشمزه و آسان"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز پخت نان سیر پنیری ایتالیایی بسیار خوشمزه و آسان"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *