کیک پاولوا می تواند به عنوان یک دسر خانگی لذیذ، بسیار مورد استقبال اعضای خانواده و اطرافیان شما قرار گیرد و نه تنها طعم بی نظیر آن همه را مجذوب خودش خواهد کرد، بلکه ظاهر فوق العاده آن نیز همه را به سمت خودش جلب میکند.
کیک پاولوا که از فرهنگ استرالیا و یا نیوزلند برگرفته و ابداع شده، در اصل به افتخار بالرین روسی، آنا پاولوا ، به این اسم نامگذاری شده است.
پاولوا کیک دایره ای با مرنگ خامه ای پخته پوشانیده شده و پوسته ای ترد دارد، اما داخل آن مانند کیک اسفنجی نرم و سبک است.
بیایید تا ببینیم طرز پخت این کیک پولوا لذیذ چگونه ممکن است.
مواد مورد نیاز برای تهیه کیک پاولوا خانگی:
مواد لازم برای مرنگ:
- 4 عدد تخم مرغ
- 200 گرم شکر
- 1 قاشق چایخوری آب لیمو
- نشاسته ذرت 9 گرم
مواد لازم برای کرم روی کیک:
- خامه 200 گرم (از 30 درصد)
- 50 گرم پنیر کشک (ماسکارپونه، پنیر خامه ای و …)
روش آماده سازی کیک پاولوا خوشمزه:
آماده سازی مرنگ:
- سفیده های تخم مرغ (4 عدد) را در میکسر بزنید.
- یک بار شکر (100 گرم) اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
- بعد از حل شدن شکر، قسمت دوم شکر (100 گرم) را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
- بعد از حل شدن شکر، 1 قاشق چایخوری آبلیمو اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
- نشاسته ذرت (9 گرم) را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شما کرم رنگ شود.
- دو سوم مرنگ را روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی قرار دهید.
- یک مخروط کوتاه تشکیل دهید و مرنگ کنید و روی آن یک فرورفتگی کوچک ایجاد کنید.
- از کاردک برای ساختن الگوها استفاده کنید.
- سپس آن را در دمای 200 درجه سانتیگراد، 2 ساعت (حالت فر – بالا و پایین) بپزید.
- از 1/3 مرنگ باقی مانده برای تزیینات استفاده کنید و در دمای 200 درجه سانتیگراد، 1.5 ساعت بپزید.
آماده سازی کرم روی کیک:
- در نهایت می توانید خامه را به مرنگ منتقل کنید و با انواع توت ها و مرنگ کیک نهایی خود را تزئین کنید.
- اکنون کیک پاولوا لذیذ خانگی شما برای میل کردن آماده است.
نکته های نهایی در طرز تهیه کیک پاولوا:
• وقتی سفیده تخم مرغ سرد شد آن را جدا کنید، خیلی راحت تر است.
• برای تهیه مرنگ ثابت: بعد از اینکه سفیده ها را جدا کردید، آنها را به دمای محیط برسانید.
• اطمینان حاصل کنید که کاسه شما بسیار تمیز است و هیچ گونه آب یا چربی وجود ندارد، در غیر این صورت نمی توانید قله های سفت را غنی کنید.
• مرنگ بدون خامه اضافه تا 3 روز در دمای اتاق قابل نگهداری است.
نظر دیگران درباره "نحوه درست کردن کیک پاولوا خوشمزه و لذیذ خانگی"
هیچ نظری ارسال نشده است.