شما می توانید فریکاسه مرغ را به همراه پوره سیب زمینی، برنج و پاستا سرو کرده و میل کنید.
این غذا بهتر است با تکه های مرغی که پوست و استخوان آن جدا نشده، درست شوند.
سیر و پیاز طعم دهنده های پایه ای این غذای خوش طعم هستند.
تهیه آب مرغ خانگی برای خوشمزه تر کردن غذای شما بسیار موثر است.
مواد تشکیل دهنده
- ران مرغ با پوست و استخوان (هر کدام ۲۰۰ گرم) ۴ تکه
- سینه مرغ (هر کدام ۱۵۰ گرم) ۴ تکه
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
- کره ۶۰ گرم (۴ قاشق غذاخوری)
- خورشت خامه ای
- قارچ سفید ۳۰۰ گرم
- پیاز متوسط (خلالی خرد شده) ۲ عدد
- سیر (ریز خرد شده) ۲حبه
- برگ بو تازه یا خشک (اختیاری) ۱ برگ
- آویشن یک شاخه (خشک ۱/۲ قاشق چایخوری)
- آرد ۳ قاشق غذاخوری
- آب مرغ کم نمک ۳ لیوان
- نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
- جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- خامه پرچرب ۲/۳ لیوان
نظر دیگران درباره "طرز پخت فریکاسه مرغ فرانسوی با آسان ترین روش"
هیچ نظری ارسال نشده است.