طرز پخت فریکاسه مرغ فرانسوی با آسان ترین روش

با این دستورالعمل فوق العاده شما می توانید یک فریکاسه مرغ فرانسوی عالی درست کنید.مرغهایی که درکره سرخ شده،و درسس خامه ای سرو می شوند و بسیار خوشمزه هستند.

شما می توانید فریکاسه مرغ را به همراه پوره سیب زمینی، برنج و پاستا سرو کرده و میل کنید.

این غذا بهتر است با تکه های مرغی که پوست و استخوان آن جدا نشده، درست شوند.

سیر و پیاز طعم دهنده های پایه ای این غذای خوش طعم هستند.

تهیه آب مرغ خانگی برای خوشمزه تر کردن غذای شما بسیار موثر است.

مواد تشکیل دهنده

  • ران مرغ با پوست و استخوان (هر کدام ۲۰۰ گرم) ۴ تکه
  • سینه مرغ (هر کدام ۱۵۰ گرم) ۴ تکه
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
  • کره ۶۰ گرم (۴ قاشق غذاخوری)
  • خورشت خامه ای
  • قارچ سفید ۳۰۰ گرم
  • پیاز متوسط (خلالی خرد شده) ۲ عدد
  • سیر (ریز خرد شده) ۲حبه
  • برگ بو تازه یا خشک (اختیاری) ۱ برگ
  • آویشن یک شاخه (خشک ۱/۲ قاشق چایخوری)
  • آرد ۳ قاشق غذاخوری
  • آب مرغ کم نمک ۳ لیوان
  • نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
  • جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • خامه پرچرب ۲/۳ لیوان

مرتبط با "طرز پخت فریکاسه مرغ فرانسوی با آسان ترین روش"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز پخت فریکاسه مرغ فرانسوی با آسان ترین روش"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *