طرز تهیه خوراک ران مرغ به روشی متفاوت! 🍗

با این رسپی آسان، برای تهیه یک شام با ران مرغ لازم نیست دردسر بکشید. شما می توانید با گوشت ران مرغ و دستور پخت که در این آموزش گفته می شود، تهیه یک خوراک مرغی ویژه شام منحصر به فرد را تجربه کنید. این دستور پخت کمی با بقیه دستور پخت ها متفاوت است اما بدون شک طعم بی نظیری به همراه خواهد داشت. اگر شما هم به گوشت مرغ علاقه دارید حتما باید این رسپی را امتحان کنید و مطمئن باشید فقط با یکبار امتحان، آن را جز رسپی های همیشگی خود قرار خواهید داد.

روش تهیه این غذا بسیار ساده است و فقط ۳۰ دقیقه از وقت شما را میگیرد. پس برای یاد گرفتن این رسپی ساده اما جذاب با ادامه مطالب همراه شوید.

مواد اولیه مورد نیاز خوراک ران مرغ

  • ۴ عدد ران مرغ
  • ۱ عدد پیاز
  • ۳ عدد گوجه
  • ۵ عدد تخم مرغ
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • روغن زیتون
  • نصف قاشق چایخوری گشنیز
  • جعفری و گشنیز برای تزیین

دستور پخت خوراک ران مرغ

طرز پخت این غذا بسیار ساده است. برای شروع شما باید روی ران ها چند برش نسبتا عمیق ایجاد کنید.
در اینجا ترجیحا بهتر است پوست گوشت را جدا نکنید.
درون یک تابه مقداری روغن زیتون ریخته و آن را روی شعله قرار دهید.
ران ها را درون تابه بچینید و مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر گشنیز خشک روی آنها بریزید.
اجازه دهید گوشت ها ۵ دقیقه سرخ شوند سپس آنها را برگردانده و ۵ دقیقه دیگر آنها را سرخ کنید.
پیاز را به صورت خلالی خرد کنید. مرغ ها را دوباره برگردانده و پیاز را بین آنها بریزید.
در تابه را قرار داده و ۵ دقیقه دیگر مواد را بپزید.
گوجه ها را نگینی خرد کنید و درون تابه بریزید. مقداری نمک و فلفل سیاه به آنها اضافه کرده و ۵ دقیقه آنها را با در بسته بپزید.
تخم مرغ ها را درون یک کاسه بشکنید و هم بزنید سپس آنها را درون تابه ریخته و با در بسته به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید.
حالا جعفری و گشنیز را خرد کرده و روی مواد درون تابه بریزید. در تابه را روی آن قرار دهید و ۲ تا ۳ دقیقه صبر کنید.
حالا غذای خوشمزه شما آماده سرو است.
نوش جان.

مرتبط با "طرز تهیه خوراک ران مرغ به روشی متفاوت! 🍗"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه خوراک ران مرغ به روشی متفاوت! 🍗"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *