شما می توانید این کوکی خوشمزه را در جشن ها مهمانی هاو دورهمی های خود استفاده کرده و حتی به عنوان یک میان وعده سالم برای افراد خانواده و عزیزانتان در نظر بگیرید.
توجه داشته باشید که نکاتی که لابه لای دستور پخت به شما گفته می شود را به خوبی رعایت کنید تا بهترین نتیجه ممکن را از این دستور بگیرید.
مواد تشکیل دهنده
- شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ مرغ ۱ عدد
- آرد کیک پزی ۵۰ گرم
- شکر ۶۵ گرم
- پودر کاکائو ۵ گرم
- جوش شیرین ۱ گرم
- نمک ۱ گرم
یک ساعت قبل از آماده سازی خمیر کوکی تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
طریقه پخت کوکی
فر را روشن کرده و روی دمای 180درجه سانتیگراد میگذاریم.
کره و شکلات تلخ را روی بخار آب جوش بنماری کرده و با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ را در کاسه بریزید، شکر و نمک اضافه کنید و با دور متوسط همزن دو دقیقه هم بزنید.
زمانی که تخم مرغ و شکر کرم رنگ شدند، هم زدن کافیست.
شکلات و کره آب شده را به تخم مرغ اضافه کرده و با همزن دستی با هم مخلوط می کنیم.
پودر کاکائو، آرد و جوش شیرین را روی مایع شکلاتی بالا الک میکنیم، و با همزن دستی تمام مواد را به خوبی مخلوط میکنیم.
روی ظرف خمیر به دست آمده را کاور کرده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در دمای اتاق یا درون یخچال استراحت دهید، تا کمی سفت شود.
باید در روزهای گرم درون یخچال قرار دهید و اگر در فصل سرد سال هستید بگذارید در دمای محیط استراحت کند.
توجه داشته باشید که اگر بیش از زمان گفته شده خمیر استراحت کند سفت تر می شود و این باعث خواهد شد که کوکی های شما ظاهر خوبی نداشته باشند.
درون سینی فرکاغذ روغنی پهن کرده و آن را چرب می کنیم.
می توانید در این مرحله دایره هایی بکشید که خمیر کوکی های خود را مطابق با آن دایره ها داخل سینی فر بگذارید.
پس از ۱۰ دقیقه خمیر را با استفاده از قاشق اسکوپ ساز بستنی یا یک ملاقه کوچک روی سینی فر به صورتی که در فیلم مشاهده میکنید میریزیم.
هنگام ریختن خمیر توجه داشته باشید که بین کوکی ها فاصله بگذارید.
سینی کوکی ها را داخل فر بگذارید تا بپزد، ۱۰ الی ۱۲ دقیقه زمان لازم است تا کوکی شما بپزد.
برای سالم جدا کردن کوکی ها اجازه دهید سینی فر به خوبی خنک شود.
پس از آن میتوانید کوکی ها را بدون اینکه خرد شوند از سینی جدا کنید.
نکات بسیار مهم
- تخم مرغ را یک ساعت قبل از آماده سازی یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
- قبل از شروع کار آماده سازی مواد، فر را روشن کنید تا به خوبی گرم شود.
- برای ایجاد ترک های زیبا روی کوکی های شکلاتی دمای خمیر شما شما باید ۲۴ تا ۲۵ درجه سانتیگراد باشد.(اگر دماسنج مایعات داشته باشید تشخیص این مسئله بسیار آسان است)
- حتماً به میزانی که گفته شده اجازه دهید خمیر شما استراحت کند.
- خمیر را در فصل بهار و پاییز دمای محیط و در فصل تابستان درون یخچال استراحت دهید. در فصل زمستان هم اگر محیطی که خمیر را در آن آماده میکنید سرد است خمیر شما نیازی به استراحت ندارد.
کوکی خوشمزه و فوق العاده شکلاتی شما آماده سرو است.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز تهیه کوکی شکلاتی بی نظیر با ترک های دوست داشتنی"
هیچ نظری ارسال نشده است.