دستور پخت دال عدس هندی، یک غذا سالم و خوشمزه

دال عدس یک غذا کاملا سالم و بسیار خوشمزه است. این غذا گیاهی مناسب افراد گیاهخواری است که می خواهند یک مزه جذاب را امتحان کنند. دال عدس غذایی سرشار از آهن، انواع ویتامین و مواد معدنی است که عمده آن به دلیل وجود عدس در آن است. این غذا قطعا انتخابی مناسب برای گیاهخواران یا افرادی که به دنبال یک غذا سالم و مقوی می گردند، است. همچنین شما می توانید از دال عدس در کنار غذایی مانند برنج استفاده کرده و لذت ببرید. در این بین دال عدس هندی با طعمی بی نظیر یکی از بهترین ها در نوع خود است که در این مطلب به دستور پخت آن خواهیم پرداخت. پس برای آشنایی با این دستور پخت ادامه مطالب را دنبال کنید.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه دال عدس:

  • روغن ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۴ تا ۵ حبه
  • زنجبیل رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر کاری ۲ قاشق چایخوری
  • پودر زیره ۱/۲ قاشق چایخوری
  • زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
  • مقداری نمک
  • مقداری پودر فلفل
  • رب گوجه یا گوجه پوره شده ۴۰۰ گرم
  • آب ۳ فنجان معادل ۷۲۰ میلی لیتر
  • شیر نارگیل ۴۰۰ گرم
  • عدس ۱ فنجان معادل ۱۹۰ گرم
  • ادویه گرم ماسالا ۱ قاشق چایخوری
  • برگ گشنیز خرد شده ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت دال عدس هندی:

برای شروع ابتدا عدس ها را با آب سرد شسته و آبکشی کنید و سپس کنار بگذارید.
روغن را درون یک تابه بزرگ ریخته و گرم کنید.
پیاز را خرد کرده و درون روغن بریزید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
سپس سیر خرد شده، زنجبیل رنده شده، پودر کاری و زیره و زردچوبه را به پیاز اضافه کرده و ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید.
پس از این مدت رب گوجه، آب، شیر نارگیل، عدس و مقداری نمک و فلفل را درون تابه ریخته و هم بزنید.
حال اجازه دهید مواد به جوش آیند و سپس ادویه گرم ماسالا را اضافه کرده و هم بزنید.
در تابه را روی آن قرار داده و شعله را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزند.
در این مدت عدس باید نرم شده و غذا حالت کرمی پیدا کند.
اگر دال عدس زیادی غلیظ شد کمی آب به آن اضافه کرده و اجازه دهید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر با در بسته بپزد.
در این مرحله می توانید غذا را چشیده و بنابر ذایقه خود کمی نمک یا فلفل به آن اضافه کنید.
پس از پخته شدن غذا شعله را خاموش کرده و برگ خرد شده گشنیز را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
حالا دال عدس هندی خوشمزه شما آماده سرو است. می توانید با نان یا برنج نوش جان کنید.

مرتبط با "دستور پخت دال عدس هندی، یک غذا سالم و خوشمزه"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "دستور پخت دال عدس هندی، یک غذا سالم و خوشمزه"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *