مواد لازم برای درست کردن 12 تا 14 عدد کاپ کیک مخملی قرمز:
برای خود کاپ کیک:
- ربع فنجان (155 گرم) آرد همه منظوره
- 1 و نیم قاشق غذاخوری (12 گرم) پودر کاکائو
- 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 3/4 فنجان (150 گرم) شکر
- 1/2 فنجان (120 میلی لیتر) دوغ، دمای اتاق
- 1/2 فنجان (110 گرم) روغن گیاهی
- 1/2 قاشق چایخوری سرکه سفید
- 1 عدد تخم مرغ
- 1/4 فنجان (60 گرم) کره، دمای اتاق
- 1 قاشق چایخوری رنگ خوراکی قرمز یا بیشتر در صورت نیاز
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
برای فراستینگ کیک:
- 1/4 فنجان (60 گرم) کره، دمای اتاق
- 4 اونس (115 گرم) پنیر خامه ای، دمای اتاق
- 2 فنجان (250 گرم) پودر قند
- 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
دستور تهیه کاپ کیک های قرمز لذیذ:
- فر را با دمای 350 فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
- در یک کاسه بزرگ آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را الک کنید. هم بزنید و کنار بگذارید.
- در یک کاسه بزرگ جداگانه، کره و شکر را بزنید تا یکدست شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر افزودن هم بزنید تا ترکیب شوند. روغن، سرکه، عصاره وانیل، دوغ را اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند. مواد خشک را کم کم اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب مخلوط کنید. رنگ خوراکی را اضافه کرده و مخلوط کنید.
- خمیر را داخل آسترهای کاپ کیک بریزید، تقریباً 3/4 پر شود.
- به مدت 20 دقیقه بپزید تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید.
- کاپ کیک ها را روی توری سیمی خنک کنید.
فراستینگ را درست کنید:
- در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای و کره را با سرعت زیاد بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود، حدود 4 الی 5 دقیقه. پودر قند را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
- کاپ کیک ها را به دلخواه فراست کنید.
نکاتی برای تهیه کاپ کیک قرمز مخملی:
- تمام مواد کیک باید در دمای اتاق باشد.
- می توانید از آرد همه منظوره یا آرد کیک استفاده کنید.
- به جای دوغ می توانید از شیر + 1 قاشق غذاخوری سرکه استفاده کنید (مخلوط کنید و بگذارید 5-10 دقیقه بماند)
مرتبط با "طرز تهیه کاپ کیک قرمز مخملی، خوش طعم و دلنشین"
نظر دیگران درباره "طرز تهیه کاپ کیک قرمز مخملی، خوش طعم و دلنشین"
هیچ نظری ارسال نشده است.