طرز تهیه پاستای چیکن استراگانوف ایتالیایی 🍝

دستور پخت پاستای ایتالیایی چیکن استروگانوف را فقط 2 دقیقه در آشپزی با چی یاد بگیرید! پخت آسان پاستای مرغ خوشمزه ایتالیایی تشکیل شده از قارچ و فلفل دلمه ای آب مرغ غلیظ شده با سس خامه ای را با ما امتحان کنید.

چنانچه در پخت این پاستا موسیر در دسترس نداشتید میتوانید سیر یا پودر موسیر را جایگزین آن بکنید.

آب مرغ و آب را باهم به مواد اضافه کنید.

پخت این پاستا بسیار آسان و سریع است و طعمی بی نظیر دارد.

مواد تشکیل دهنده چیکن استراگانوف ایتالیایی

  • سینه مرغ (نواری برش داده شده) ۲ عدد
  • موسیر ۲ عدد
  • قارچ  ۶-۸ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد
  • آب مرغ ۱ لیوان
  • آب ۱ لیوان
  • خامه غلیظ ۲ قاشق غذاخوری
  • کره ۳ قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه یک مشت
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • سس خردل ۲ قاشق چای خوری
  • ماکارونی پیچی ۱۰۰ گرم

طریقه پخت چیکن استراگانوف ایتالیایی

ابتدا داخل یک قابلمه بزرگ آب جوش و نمک بریزید. (برای پخت پاستا)

پاستا را داخل آب جوش ریخته و در حالت آل دنته قبل از اینکه کامل بپزد از آب جوش خارج کنید.

سیر و موسیر را پوست گرفته رنده کنید.

داخل فلفل دلمه ای را تمیز کرده و نواری به صورت که در آموزش هم می بینید برش داده و خرد کنید.

سینه مرغ را برش دهید و داخل یک ماهی تابه روی حرارت زیاد نیمی از کره گفته شده تکه های مرغ را بپذیر تا کامل سرخ و گریل شوند.

مرغ را از تابه خارج کرده، تابه را تمیز می کنیم.

باقی کره را داخل ماهیتابه ریخته و قارچ ها را به آن اضافه می کنیم.

زمانی که دو طرف قاچاق سرخ شد فلفل دلمه ای و موسیر و سیر را به آن اضافه می کنیم.

آب مرغ و آب را به مواد بالا اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.

سس خردل، رب گوجه فرنگی، خامه غلیظ آب و نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و مرغ را داخل مواد بر می گردانیم، و با هم به خوبی مخلوط میکنیم.

پاستای پخته شده را آبکش کرده و داغ به مواد بالا اضافه میکنیم.

حدود دو دقیقه پاستا را به همراه مواد روی حرارت با یکدیگر به خوبی مخلوط می کنیم.

جعفری خرد شده را اضافه کرده و بلافاصله پاستای خوشمزه خود را سرو کنید.

نوش جان

مرتبط با "طرز تهیه پاستای چیکن استراگانوف ایتالیایی 🍝"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه پاستای چیکن استراگانوف ایتالیایی 🍝"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *