چنانچه در پخت این پاستا موسیر در دسترس نداشتید میتوانید سیر یا پودر موسیر را جایگزین آن بکنید.
آب مرغ و آب را باهم به مواد اضافه کنید.
پخت این پاستا بسیار آسان و سریع است و طعمی بی نظیر دارد.
مواد تشکیل دهنده چیکن استراگانوف ایتالیایی
- سینه مرغ (نواری برش داده شده) ۲ عدد
- موسیر ۲ عدد
- قارچ ۶-۸ عدد
- سیر ۳ حبه
- فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد
- آب مرغ ۱ لیوان
- آب ۱ لیوان
- خامه غلیظ ۲ قاشق غذاخوری
- کره ۳ قاشق غذاخوری
- جعفری تازه یک مشت
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- سس خردل ۲ قاشق چای خوری
- ماکارونی پیچی ۱۰۰ گرم
طریقه پخت چیکن استراگانوف ایتالیایی
ابتدا داخل یک قابلمه بزرگ آب جوش و نمک بریزید. (برای پخت پاستا)
پاستا را داخل آب جوش ریخته و در حالت آل دنته قبل از اینکه کامل بپزد از آب جوش خارج کنید.
سیر و موسیر را پوست گرفته رنده کنید.
داخل فلفل دلمه ای را تمیز کرده و نواری به صورت که در آموزش هم می بینید برش داده و خرد کنید.
سینه مرغ را برش دهید و داخل یک ماهی تابه روی حرارت زیاد نیمی از کره گفته شده تکه های مرغ را بپذیر تا کامل سرخ و گریل شوند.
مرغ را از تابه خارج کرده، تابه را تمیز می کنیم.
باقی کره را داخل ماهیتابه ریخته و قارچ ها را به آن اضافه می کنیم.
زمانی که دو طرف قاچاق سرخ شد فلفل دلمه ای و موسیر و سیر را به آن اضافه می کنیم.
آب مرغ و آب را به مواد بالا اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.
سس خردل، رب گوجه فرنگی، خامه غلیظ آب و نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و مرغ را داخل مواد بر می گردانیم، و با هم به خوبی مخلوط میکنیم.
پاستای پخته شده را آبکش کرده و داغ به مواد بالا اضافه میکنیم.
حدود دو دقیقه پاستا را به همراه مواد روی حرارت با یکدیگر به خوبی مخلوط می کنیم.
جعفری خرد شده را اضافه کرده و بلافاصله پاستای خوشمزه خود را سرو کنید.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز تهیه پاستای چیکن استراگانوف ایتالیایی 🍝"
هیچ نظری ارسال نشده است.