مواد اولیه مورد نیاز تهیه پلو مرغ:
برای مزه دار کردن مرغ
- گوشت مرغ بدون استخوان نیم کیلو گرم
- نمک نصف قاشق چایخوری
- ماست ساده ۲ قاشق غذاخوری
- زنجیل له شده ۱ قاشق چایخوری
- سیر له شده ۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه ۱/۴ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
مواد ترکیبی با برنج
- روغن پخت و پز ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده نصف فنجان
- برگ بو ۲ عدد
- زنجبیل له شده ۱/۴ قاشق چایخوری
- برنج باسماتی خیس خورده ۱ و نیم فنجان
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- شیر نارگیل گرم ۱ و نیم فنجان
- آب گرم ۱ فنجان
- ادویه گرم ماسالا نصف قاشق چایخوری
- گشنیز ۱ و نیم قاشق غذاخوری
- کره آب شده ۱ قاشق چایخوری
دستور پخت پلو مرغ لذیذ:
روش مزه دار کردن مرغ
تکه های مرغ را درون یک ظرف ریخته و نمک، ماست، زنجبیل و سیر له شده، زردچوبه و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و مواد را با مرغ خوب مخلوط کنید.
روی ظرف را با سلفون پوشانده و اجازه دهید مرغ به مدت ۱۵ دقیقه کاملا مزه دار شود.
پخت پلو مرغ
درون یک قابلمه روغن ریخته و مرغ های مزه دار شده را با شعله متوسط رو به کم به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه و تا زمانی که به قهوه ای روشن تغییر رنگ دهند، بپزید.
پس از آن مرغ ها را از قابلمه خارج کرده و پیاز خرده شده را درون آن ریخته و تفت دهید. پس از چندی کمی آب به پیاز ها اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
برگ بو ها را نیز با پیاز کمی تفت دهید.
سپس زنجبیل را رنده کرده و به مواد اضافه کنید.
برنجی که از قبل به مدت ۳۰ دقیقه خیس خورده است را نیز درون قابلمه ریخته و با مواد مخلوط کنید.
نمک، شیر نارگیل گرم و آب گرم را درون قابلمه ریخته و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.
اجازه دهید مواد درون قابلمه به جوش آیند و سپس مرغ ها را روی آنها قرار دهید.
در قابلمه را روی آن قرار داده و اجازه دهید مواد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با شعله متوسط رو به کم بپزند.
پس از این مدت ادویه گرم ماسالا و برگ خرد شده گشنیز و کره آب شده را روی برنج بریزید.
حالا قبل از سرو کافی مواد را با هم مخلوط کنید.
در اخر این پلو مرغ خوشمزه و لذیذ را سرو کرده و از طعم آن لذت ببرید.
نوش جان.
نظر دیگران درباره "دستور پخت یک پلو مرغ خاص و فوق العاده خوشمزه"
هیچ نظری ارسال نشده است.