دستور پخت یک پلو مرغ خاص و فوق العاده خوشمزه

اگر در این فکر هستید که برای نهار یا شام چه غذایی درست کنید، پلو مرغ همواره یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهاست. همچنین این غذا عالی از بهترین گزینه ها برای مهمانی است. یک پلو مرغ خوشمزه بدون شک باعث می شود مهمانانتان با رضایت کامل از مهمانی، شما را ترک کنند. اما اگر نگران هستید که پلو مرغ یک غذا ساده و خاص نیست پس خوب است بدانید با دنبال کردن ادامه این مطالب شما می توانید طرز پخت یک پلو مرغ ویژه و فوق‌العاده را یاد بگیرد. این پلو مرغ با ترکیب موادی مانند شیر نارگیل و مزه دار کردن مرغ با ادویه های متنوع طعمی عالی پیدا میکند. پس به شما پیشنهاد می کنیم طرز تهیه این غذا لذیذ را بخوانید و حتما آن را درست کرده و از طعم آن نهایت لذت را ببرید.

مواد اولیه مورد نیاز تهیه پلو مرغ:

برای مزه دار کردن مرغ

  • گوشت مرغ بدون استخوان نیم کیلو گرم
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • ماست ساده ۲ قاشق غذاخوری
  • زنجیل له شده ۱ قاشق چایخوری
  • سیر له شده ۱ قاشق چایخوری
  • زردچوبه ۱/۴ قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری

مواد ترکیبی با برنج

  • روغن پخت و پز ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده نصف فنجان
  • برگ بو ۲ عدد
  • زنجبیل له شده ۱/۴ قاشق چایخوری
  • برنج باسماتی خیس خورده ۱ و نیم فنجان
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • شیر نارگیل گرم ۱ و نیم فنجان
  • آب گرم ۱ فنجان
  • ادویه گرم ماسالا نصف قاشق چایخوری
  • گشنیز ۱ و نیم قاشق غذاخوری
  • کره آب شده ۱ قاشق چایخوری

دستور پخت پلو مرغ لذیذ:

روش مزه دار کردن مرغ

تکه های مرغ را درون یک ظرف ریخته و نمک، ماست، زنجبیل و سیر له شده، زردچوبه و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و مواد را با مرغ خوب مخلوط کنید.
روی ظرف را با سلفون پوشانده و اجازه دهید مرغ به مدت ۱۵ دقیقه کاملا مزه دار شود.

پخت پلو مرغ

درون یک قابلمه روغن ریخته و مرغ های مزه دار شده را با شعله متوسط رو به کم به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه و تا زمانی که به قهوه ای روشن تغییر رنگ دهند، بپزید.
پس از آن مرغ ها را از قابلمه خارج کرده و پیاز خرده شده را درون آن ریخته و تفت دهید. پس از چندی کمی آب به پیاز ها اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
برگ بو ها را نیز با پیاز کمی تفت دهید.
سپس زنجبیل را رنده کرده و به مواد اضافه کنید.
برنجی که از قبل به مدت ۳۰ دقیقه خیس خورده است را نیز درون قابلمه ریخته و با مواد مخلوط کنید.
نمک، شیر نارگیل گرم و آب گرم را درون قابلمه ریخته و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.
اجازه دهید مواد درون قابلمه به جوش آیند و سپس مرغ ها را روی آنها قرار دهید.
در قابلمه را روی آن قرار داده و اجازه دهید مواد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با شعله متوسط رو به کم بپزند.
پس از این مدت ادویه گرم ماسالا و برگ خرد شده گشنیز و کره آب شده را روی برنج بریزید.
حالا قبل از سرو کافی مواد را با هم مخلوط کنید.
در اخر این پلو مرغ خوشمزه و لذیذ را سرو کرده و از طعم آن لذت ببرید.
نوش جان.

مرتبط با "دستور پخت یک پلو مرغ خاص و فوق العاده خوشمزه"

نظر دیگران درباره "دستور پخت یک پلو مرغ خاص و فوق العاده خوشمزه"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *