اگر می خواهید طرز پخت خورش مرغ کبابی آسان و خوشمزه و را یاد بگیرید، حتما از آشپزی با چی بازدید کنید. این رسپی خورش کباب مرغ دهن هر علاقه مند به غذایی را آب می اندازد! چرا که با برخی از ادویه جات و مواد افزودنی خاص تهیه شده و طعم کم نظیر و دلچسب آن نظر همه را به خودش جلب میکند. تهیه این غذای کباب مرغ آبدار نیز راحت است و ما در ادامه مواد مورد نیاز و طرز تهیه این غذای مرغ آسان را با شما در میان گذاشته ایم.
مواد لازم برای تهیه خورش مرغ کبابی خانگی
مرغ 1 کیلوگرم
رب پیاز 1/2 پیمانه
ماست 1/2 پیمانه
خمیر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
رب سیر 1/2 قاشق چایخوری
رب چیلی سبز 1 قاشق غذاخوری
خمیر آجیل 1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری،
گارام ماسالا 1/2 قاشق چایخوری
سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری
پودر گرز 1/8 قاشق چایخوری
پودر جوز هندی 1/8 قاشق چایخوری
نمک به مقدار لاز
مواد افزودنی برای مرحله آخر تهیه مرغ کبابی
پیاز خلال شده 1 پیمانه
گارام ماسالا
شیر 1 لیوان
گلاب و آب کورا
طرز درست کردن خورش کباب مرغ آبدار
در ابتدا با اضافه کردن مواد اولیه در یک ظرف جداگانه، همه آن ها را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا سس مخصوص شما آماده شود. آن را کنار بگذارید.
سپس پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید و بعد از طلائی شدن و قهوه ای شدن آن، از روغن جدا کرده و آن را کنار بگذارید.
تکه های مرغ آماده را در روغن سرخ کنید، هر سمت قطعه گوشت مرغ برای سه دقیقه تفت بخورد.
در نهایت تکه های مرغ را نیز از روغن بکشید، سپس سس آماده شده را در روغن بریزید و تا زمانی که با روغن مخلوط شود ان را هم بزنید. گوشت مرغ ها را اضافه کنید و با شعله متوسط برای ده دقیقه حرارت دهید.
مواد نهایی مانند پیاز خرد شده، شیر و بقیه مواد را به آن اضاه کنید و بگذارید تا برای 20 دقیقه با شعله حرارت پائین بپزد.
برای آخرین مرحله برخی از ادویه های ساده دیگر را اضافه کنید و از خوردن این غذای کباب مرغ خوشمزه لذت ببرید.
نظر دیگران درباره "طرز تهیه خورش مرغ کبابی ساده! 🍗"
هیچ نظری ارسال نشده است.