مواد مورد نیاز تهیه مرغ بنگلادشی
- ۲۵۰ گرم مرغ
- ۴ قاشق غذاخوری ماست ساده
- ۲ قاشق غذاخوری آرد گرم (بسان)
- ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- نصف قاشق چایخوری پودر زیره
- ۱ قاشق چایخوری پودر گشنیز
- ۱/۴ قاشق چایخوری جوز هندی
- نصف قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
- نصف قاشق چایخوری نمک طعم دار
- نصف قاشق چایخوری خرده های فلفل خشک
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ۱ قاشق چایخوری خردل له شده
- ۱ قاشق چایخوری سیر له شده
- نصف قاشق چایخوری زنجبیل له شده
- ۱ قاشق غذاخوری روغن خردل
- ۱ قاشق غذاخوری سرکه
دستور پخت مرغ بنگلادشی
در ابتدا همه مواد گفته شده به غیر از مرغ و روغن را درون یک کاسه ریخته و سپس مواد را هم زده و خوب مخلوط کنید.
تکه های مرغ را درون یک لایه نایلون قرار داده و سپس با بیفتک کوب روی آن بکوبید.
حالا این مرغ ها را درون کاسه ریخته و خوب به مواد آغشته کنید.
سپس اجازه دهید گوشت مرغ به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کرده و خوب طعم دار شود.
پس از این مدت مقداری روغن درون یک تابه ریخته و مرغ ها را روی شعله متوسط تا کم سرخ کنید.
مرغ ها را زیر و رو کنید تا کاملا پخته شده و به طلایی روشن تغییر رنگ دهند.
حالا کمی اجازه دهید تا گوشت مرغ خنک شود. پس از آن می توانید این غذا خوشمزه و عالی را سرو کرده و لذت ببرید.
نوش جان.
نظر دیگران درباره "دستور پخت تکه های مرغ ترد و خوشمزه به روش بنگلادشی"
هیچ نظری ارسال نشده است.