دستور پخت تکه های مرغ ترد و خوشمزه به روش بنگلادشی

گاهی پیش می آید که شما مواد اصلی یکسانی داشته باشید اما با تغییر در ادویه و روش پخت، طعم های متفاوت خلق کنید. برای مثال برای پخت یک تکه گوشت مرغ روش های متفاوتی از جمله سرخ کردن یا کباب کردن و یا حتی آبپز کردن وجود دارد که هر کدام در کنار ادویه های مخصوص طعم خاص و منحصر به فرد خود را به گوشت می دهند. حتی در مناطق مختلف روش های متفاوتی برای پخت و طعم دادن به غذا مشاهده می شود. در این مطلب نیز قرار است با یکی از خوشمزه ترین روش ها برای پخت مرغ آشنا شوید. پخت مرغ به روش بنگلادشی. این دستور پخت بدون شک از خوش طعم ترین دستور پخت های گوشت مرغ است و مرغ تهیه شده با این روش جز یکی از محبوب ترین غذا های خیابانی در داکا است. پس اگر شما هم به تست کردن و خوردن غذاهای مختلف با دستور پخت های خاص هر منطقه علاقه دارید این مطلب را از دست ندهید.

مواد مورد نیاز تهیه مرغ بنگلادشی

  • ۲۵۰ گرم مرغ
  • ۴ قاشق غذاخوری ماست ساده
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد گرم (بسان)
  • ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • نصف قاشق چایخوری پودر زیره
  • ۱ قاشق چایخوری پودر گشنیز
  • ۱/۴ قاشق چایخوری جوز هندی
  • نصف قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
  • نصف قاشق چایخوری نمک طعم دار
  • نصف قاشق چایخوری خرده های فلفل خشک
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چایخوری خردل له شده
  • ۱ قاشق چایخوری سیر له شده
  • نصف قاشق چایخوری زنجبیل له شده
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن خردل
  • ۱ قاشق غذاخوری سرکه

دستور پخت مرغ بنگلادشی

در ابتدا همه مواد گفته شده به غیر از مرغ و روغن را درون یک کاسه ریخته و سپس مواد را هم زده و خوب مخلوط کنید.
تکه های مرغ را درون یک لایه نایلون قرار داده و سپس با بیفتک کوب روی آن بکوبید.
حالا این مرغ ها را درون کاسه ریخته و خوب به مواد آغشته کنید.
سپس اجازه دهید گوشت مرغ به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کرده و خوب طعم دار شود.
پس از این مدت مقداری روغن درون یک تابه ریخته و مرغ ها را روی شعله متوسط تا کم سرخ کنید.
مرغ ها را زیر و رو کنید تا کاملا پخته شده و به طلایی روشن تغییر رنگ دهند.
حالا کمی اجازه دهید تا گوشت مرغ خنک شود. پس از آن می توانید این غذا خوشمزه و عالی را سرو کرده و لذت ببرید.
نوش جان.

مرتبط با "دستور پخت تکه های مرغ ترد و خوشمزه به روش بنگلادشی"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "دستور پخت تکه های مرغ ترد و خوشمزه به روش بنگلادشی"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *