دستور پخت نان سنگی تند، یک نوع نان متفاوت اما بسیار خوشمزه

در این مطلب شما با طرز پخت یک نوع نان متفاوت آشنا خواهید شد که به آن نان سنگی می گویند. احتمالا علت این نامگذاری شکل ظاهری این نان ها باشد. این نان با طعم تند و خوشمزه ای که دارد می تواند نظر شما را به خود جلب کند. همچنین شما می توانید از این نان ها به عنوان یک غذا کامل یا در کنار غذا های دیگر استفاده کرده و لذت ببرید. اگر که اهل امتحان کردن خوردنی های جدید هستید پس حتما باید این نان سنگی تند و جذاب را امتحان کنید. برای آشنایی با طرز تهیه این نان به ادامه مطالب توجه کنید.

مواد تشکیل دهنده نان سنگی تند:

  • آرد همه منظوره ۴۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شیر ۲۳۰ میلی لیتر
  • شکر ۷۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • پودر فلفل قرمز تند ۲ قاشق چایخوری
  • نمک ۴ گرم
  • روغن گیاهی

طرز تهیه نان سنگی تند:

در ابتدا باید آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و سپس نمک و پودر فلفل را به آنها اضافه کرده و مخلوط کنید.
شیر را درون یک کاسه ریخته و تخم مرغ ها و شکر را نیز به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
با کنار زدن آرد، وسط را کمی خالی کرده و ترکیب مایع را به آرد اضافه کنید. سپس مواد را هم بزنید تا به حالت خمیری یکدست درآیند.
روغن را از قبل گرم کنید. با قاشق مقداری از خمیر برداشته و درون روغن داغ بریزید تا سرخ شود.
پس از اینکه نان ها کاملا سرخ شدند آنها را از تابه خارج کرده و روی یک دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
پس از خنک شدن، نان سنگی تند و جذاب شما آماده سرو می شود. می توانید نوش جان کنید.

مرتبط با "دستور پخت نان سنگی تند، یک نوع نان متفاوت اما بسیار خوشمزه"

نظر دیگران درباره "دستور پخت نان سنگی تند، یک نوع نان متفاوت اما بسیار خوشمزه"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *