طرز تهیه شکلات داغ ایتالیایی ، میان وعده بسیار خوشمزه

این یک هات چاکلت ایتالیایی غلیظ، صاف، خامه ای و گرم است که مطمئنن از آن لذت خواهید برد. یک لیوان پر از هات چاکلت غنی که روی آن خامه زده شده و خرده های شکلات قرار گرفته است، این بهترین راه برای شروع یک صبح زمستانی می باشد. اگر تا به حال هات چاکلت ایتالیایی (Cioccolata Calda) را امتحان نکرده اید، این دستور العمل آسان را دنبال کنید تا طرز تهیه این شکلات داغ خوشمزه را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه 2 تا 4 وعده هات چاکلت لذیذ:

  • 1 و نیم فنجان (360 میلی لیتر) شیر
  • 1 الی 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 قاشق غذاخوری (8 گرم) پودر کاکائو
  • 4 اونس (115 گرم) شکلات تلخ (70%)
  • 1 تا 2 قاشق غذاخوری (7.5-15 گرم) نشاسته ذرت
  • نمک
  • خامه فرم گرفته + پودر کاکائو یا تکه های شکلات برای سرو

طرز تهیه و درست کردن نوشیدنی شکلات داغ ایتالیایی:

  1. شکلات را خرد کنید. کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه کوچک 1/2 شیر و نشاسته ذرت را هم بزنید. کنار بگذارید.
  3. در یک قابلمه کوچک بقیه شیر را با شکر، نمک و پودر کاکائو بریزید. بگذارید بجوشد، حرارت را کم کنید، مخلوط نشاسته ذرت را اضافه کنید، هم بزنید تا ترکیب شود و 3 الی 4 دقیقه بپزید.
  4. شکلات خرد شده را اضافه کنید، حرارت را خاموش کنید و 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا کاملا حل شود و غلیظ شود.
  5. داخل ماگ بریزید و با خامه فرم گرفته و خرده های شکلات تزئین کنید.

نکات آخر در مورد تهیه هات چکلات داغ ایتالیایی:

در این دستور فقط از یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت استفاده شده است. برای قوام بیشتر می توانید از 2 یا حتی 2 و نیم قاشق غذاخوری استفاده کنید. کاملاً به ترجیح شما بستگی دارد.

• می توانید شیرینی هات چاکلت را با افزودن شکر کم یا زیاد کنترل کنید.

مرتبط با "طرز تهیه شکلات داغ ایتالیایی ، میان وعده بسیار خوشمزه"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه شکلات داغ ایتالیایی ، میان وعده بسیار خوشمزه"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *