مواد لازم برای تهیه 2 تا 4 وعده هات چاکلت لذیذ:
- 1 و نیم فنجان (360 میلی لیتر) شیر
- 1 الی 2 قاشق غذاخوری شکر
- 1 قاشق غذاخوری (8 گرم) پودر کاکائو
- 4 اونس (115 گرم) شکلات تلخ (70%)
- 1 تا 2 قاشق غذاخوری (7.5-15 گرم) نشاسته ذرت
- نمک
- خامه فرم گرفته + پودر کاکائو یا تکه های شکلات برای سرو
طرز تهیه و درست کردن نوشیدنی شکلات داغ ایتالیایی:
- شکلات را خرد کنید. کنار بگذارید.
- در یک کاسه کوچک 1/2 شیر و نشاسته ذرت را هم بزنید. کنار بگذارید.
- در یک قابلمه کوچک بقیه شیر را با شکر، نمک و پودر کاکائو بریزید. بگذارید بجوشد، حرارت را کم کنید، مخلوط نشاسته ذرت را اضافه کنید، هم بزنید تا ترکیب شود و 3 الی 4 دقیقه بپزید.
- شکلات خرد شده را اضافه کنید، حرارت را خاموش کنید و 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا کاملا حل شود و غلیظ شود.
- داخل ماگ بریزید و با خامه فرم گرفته و خرده های شکلات تزئین کنید.
نکات آخر در مورد تهیه هات چکلات داغ ایتالیایی:
در این دستور فقط از یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت استفاده شده است. برای قوام بیشتر می توانید از 2 یا حتی 2 و نیم قاشق غذاخوری استفاده کنید. کاملاً به ترجیح شما بستگی دارد.
• می توانید شیرینی هات چاکلت را با افزودن شکر کم یا زیاد کنترل کنید.
نظر دیگران درباره "طرز تهیه شکلات داغ ایتالیایی ، میان وعده بسیار خوشمزه"
هیچ نظری ارسال نشده است.