مواد لازم برای درست کردن فلافل کینوا
- 1 و نیم فنجان (260 گرم) کینوا
- 3 فنجان (720 میلی لیتر) آب
- 1 عدد هویج
- کدو سبز 1 عدد
- 1 عدد پیاز
- 2 حبه سیر، له شده
- 1/4 سبزی جعفری
- 4 عدد تخم مرغ زده شده
- 1/2 قاشق چایخوری + 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 2 قاشق غذاخوری + 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
روش تهیه غذای گیاهی فلافل کینوا
- کینوا را زیر آب خنک بشویید تا آب شفاف شود. کینوا آبکش شده را در یک قابلمه متوسط بریزید. آب، 1/2 قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد. حرارت را کم کنید، روی آن را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه بجوشانید تا کینوا پف کند. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه با درب بسته بماند. با چنگال آن ها را از یکدیگر جدا کنید. بگذارید خنک شود. سپس آن ها را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.
- پیاز را نگینی خرد کنید، کدو سبز و هویج را رنده کنید. جعفری تازه را خرد کنید.
- روغن زیتون را در تابه ای روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید. سیر له شده، کدو سبز رنده شده و هویج را اضافه کنید. روی حرارت متوسط بپزید، گاهی اوقات به مدت 7 تا 8 دقیقه هم بزنید.
- داخل کاسه با کینوآ پخته شده و سبزیجات پخته شده، 1/2 قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه و جعفری خرد شده. مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
- با دستانتان از مخلوط شکل های فلافلی در آورید.
- سپس در یک تابه بزرگ با روغن زیتون. فلافل ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه از هر طرف یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود سرخ کنید. به دستمال کاغذی منتقل کنید تا روغن آن از بین برود.
مرتبط با "طرز تهیه فلافل کینوا، کاملا گیاهی و بسیار مغذی"
نظر دیگران درباره "طرز تهیه فلافل کینوا، کاملا گیاهی و بسیار مغذی"
هیچ نظری ارسال نشده است.