مواد لازم برای تهیه خورش کاری نخود برای 4 تا 6 نفر:
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن نباتی
- 1 عدد پیاز
- سیر، 4 حبه
- 1 قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- 1/2 یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری زیره
- 1 قاشق چایخوری پودر کاری
- 2 قاشق چایخوری گارام ماسالا
- 4 عدد گوجه فرنگی کوچک، خرد شده
- 1 قوطی (300 گرم آبکش شده) نخود
- 1 قوطی (400 میلی لیتر) شیر نارگیل
- 1/4 دسته گشنیز تازه
- 2 قاشق غذاخوری آبلیمو/لیمو
- برنج یا نان برای سرو
دستور تهیه خورش کاری نخود
- در یک تابه بزرگ 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید. سیر خرد شده، زنجبیل رنده شده را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.
- زیره، زردچوبه، گارام ماسالا، نمک و فلفل را اضافه کنید. 1 دقیقه بپزید.
- گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید و بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا نرم شوند. حدود 5-10 دقیقه.
- نخود و شیر نارگیل را اضافه کنید. مخلوط را به جوش بیاورید، سپس حرارت را تا حد متوسط کم کنید. 5-10 دقیقه بجوشانید. تا کمی غلیظ شود. چاشنی را بررسی کنید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید.
- حرارت را خاموش کنید و گشنیز خرد شده و آبلیمو را با هم مخلوط کنید.
- با برنج یا نان تازه سرو کنید.
مرتبط با "روش درست کردن خورش کاری نخود خوشمزه در خانه"
نظر دیگران درباره "روش درست کردن خورش کاری نخود خوشمزه در خانه"
هیچ نظری ارسال نشده است.