مواد مورد نیاز برای تهیه حدود 12 تا 14 عدد پای گوشت:
مواد لازم برای شیرینی:
- 4 فنجان (500 گرم) آرد
- 200 گرم کره سرد مکعبی
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1/4 فنجان (60 میلی لیتر) آب سرد
مواد لازم برای پر کردن ساندویچ پای گوشت:
- 3/4 پوند (350 گرم) گوشت چرخ کرده گاو
- 1 سیب زمینی، پوست کنده و به مکعب های کوچک خرد شده
- 1 پیاز بزرگ، خرد شده
- 1 هویج بزرگ، پوست کنده و خرد شده
- 1 فنجان (240 میلی لیتر) آب / آبگوشت گاو
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- فلفل به اندازه مزه مورد نظر
- 1 قاشق چایخوری آویشن
- 2 قاشق غذاخوری آرد
- 2 قاشق غذاخوری روغن
- 1 عدد تخم مرغ
دستور تهیه پای گوشت گاو خوشمزه:
شیرینی را درست کنید:
- در یک کاسه بزرگ آرد، شکر، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. کره مکعبی را اضافه کنید و با آرد بمالید تا بافتی شکننده پیدا کنید.
- 2 عدد تخم مرغ را با آب سرد بزنید و به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد. بیش از حد مخلوط نکنید! خمیر را با فیلم بپیچید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
مواد اصلی پای گوشت را درست کنید:
- در یک تابه بزرگ روغن را گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید تا شفاف شود. هویج خرد شده را اضافه کنید و 3 الی 4 دقیقه تفت دهید. گوشت را اضافه کنید و آن را به مدت 4 الی 5 دقیقه تفت دهید تا دیگر صورتی نشود. با نمک، فلفل، آویشن و آرد مزه دار کنید. 2 دقیقه دیگر هم بزنید و بپزید.
- سیب زمینی مکعبی را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آب / آبگوشت بریزید. هم بزنید.
- روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید بجوشد. حرارت را کم کرده و به مدت 15 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. کنار بگذارید تا خنک شود.
- فر را با دمای 350 فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
- خمیر را به 2-4 قسمت تقسیم کنید (می توانید کل خمیر را هم بغلتانید و تقسیم کنید تا کار راحت تر شود). خمیر را به ضخامت 1/8 اینچ (1/4 سانتی متر) باز کنید. یک شکل گرد با اندازه دلخواه خود برش بزنید. تمام خمیر باقیمانده را با هم ترکیب کنید و دوباره گرد کنید تا دایره های بیشتری درست شود.
- حدود 1 الی 2 قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را در مرکز قرار دهید، لبه های آن را با آب بمالید و روی خمیر بریزید. آن را با انگشتان خود یا با چنگال ببندید. کیک ها را با چنگال بکوبید تا خروجی بخار ایجاد شود در حین پخت روی پای ها را با قلم مو با تخم مرغ زده شده بمالید.
- به مدت 25-30 دقیقه بپزید تا طلایی شود. قبل از سرو کمی خنک کنید و آن ها را میل نمائید.
مرتبط با "طرز تهیه پای گوشت نیجریه ای، خوشمزه و خوش طعم"
نظر دیگران درباره "طرز تهیه پای گوشت نیجریه ای، خوشمزه و خوش طعم"
هیچ نظری ارسال نشده است.