مواد مورد نیاز برای تهیه ساندویچ مرغ ترد و لذیذ:
مواد لازم برای سس:
- 1/2 یا نصف فنجان (125 گرم) سس مایونز
- 1 قاشق غذاخوری سس تند (اختیاری)
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- 1/2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
- 1 قاشق چایخوری آب لیمو
برای ماریناد مرغ:
- 2 فنجان (480 میلی لیتر) دوغ
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر
- 5 تا 6 عدد ران مرغ
برای پخت نان:
- 2 فنجان (250 گرم) آرد
- 2 قاشق چایخوری نمک
- 2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
- فلفل سیاه برای مزه
- 1 الی 2 قاشق چایخوری پودر سیر
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق چایخوری پودر پیاز
برای اضافه کردن به ساندویچ مرغ:
- ترشی
- کاهو
- نان های همبرگری
روش درست کردن ساندویچ مرغ و برگر لذیذ:
ماریناد مرغ را درست کنید:
- در یک کاسه بزرگ دوغ، نمک، پودر سیر را با همزن بزنید. ران های مرغ را اضافه کنید، مطمئن شوید که روی مرغ را پوشانده، با پلاستیک بپوشانید و حداقل 2 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
پخت نان را آماده کنید:
- در یک کاسه کم عمق آرد، نمک، پاپریکا دودی، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز را با هم مخلوط کنید. مرغ مرینیت شده را به مخلوط آرد اضافه کنید و بغلتانید تا کاملا آغشته شود. اضافی را از بین ببرید. آنقدر این کار را تکرار کنید تا پوشش تمام تکه های مرغ تمام شود.
سرخ کردن مرغ:
- یک قابلمه را با روغن نباتی پر کنید. روغن را تا 350 درجه فارنهایت-375 درجه فارنهایت (175-190 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
- مرغ سوخاری را هر بار 2 تا 3 قطعه داخل روغن داغ بریزید. حدود 6 تا 7 دقیقه سرخ کنید، تا زمانی که روکش قهوه ای طلایی شود و مرغ به دمای داخلی 165 درجه فارنهایت (75 درجه سانتیگراد) برسد.
- به توری سیمی یا حوله کاغذی منتقل کنید تا روغن آن تخلیه شود. قبل از سرو اجازه دهید 10 دقیقه بماند.
در همین حین سس را درست کنید:
- در یک کاسه، همه مواد سس را با همزن بزنید تا در نهایت سس آماده شود.
میکس نهایی ساندویچ مرغ:
- نان ها را از وسط نصف کرده و برشته کنید. سس را در دو طرف نان بریزید. چند تکه ترشی، کاهو و سایر موادی که دوست دارید بچینید. مرغ را بچینید، سپس نیمه دیگر نان را روی آن قرار دهید.
- اکنون می توانید این غذا را سرو کنید و لذت ببرید!
مرتبط با "طرز تهیه ساندویچ مرغ شبیه همبرگر!"
نظر دیگران درباره "طرز تهیه ساندویچ مرغ شبیه همبرگر!"
هیچ نظری ارسال نشده است.