آماده سازی خمیر پیتزا در یک محیط گرم آسانتر از محیطی خنک و سرد است. اگر در فصل بهار یا تابستان هستید ساخت این خمیر برای شما بسیار آسان خواهد بود.
اما اگر در فصل پاییز یا زمستان هستید و فضای خانه شما سرد است میتوانید از گرمای شوفاژ بخاری یا فر خاموشی که داخلش گرم است استفاده کنید.
مواد مورد نیاز
- آرد سفید قوی(آرد نان پزی) 400گرم
- خمیر مایه 7گرم (1قاشق غذاخوری)
- روغن زیتون 3قاشق غذاخوری
- آ گرم (داغ نباشد) 250میلی لیتر (1لیوان)
- نمک 1قاشق چایخوری
طرز تهیه خمیر پیتزا
آرد را درون کاسه بریزید. روغن زیتون و نمک را به آن اضافه کنید.
درون آرد یک حالت گودی ایجاد کنید.
خمیر مایه و آب گرم را با هم مخلوط کرده و داخل که گودی که ایجاد کردید بریزید.
با استفاده از ۱ قاشق آرد و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید، بعد از آن به کمک دست هایتان و کمی آرد پاشی به خمیرتان حالتی منسجم دهید و طوری ورز دهید که اطراف کاسه خود هیچ خمیر یا آردی چسبیده نباشد.
پس از آن روی یک تخته دوباره آرد پاشی کنید. و خمیر خود را به مدت ۱۰ دقیقه با دستان خود به صورتی که در فیلم میبینید ورز دهید.
درون کاسه کمی آرد پاشی کنید، خمیر را داخل آن بگذارید روی خمیر تان را هم کمی آرد پاشی کنید. و پس از آن روی کاسه را با سلفون بپوشانید.
حالا به مدت ۹۰ الی ۱۲۰ دقیقه خمیر خود را در یک جای تاریک و گرم بگذارید تا استراحت کند.
پس از زمان گفته شده حجم خمیر شما چند برابر شده است.
میتوانید طبق اندازه سینی فر یا ظرف پیتزای خود خمیر خود را به دوتا یا سه قسمت تقسیم کنید.
خمیر پیتزا برای پخت پیتزای دلخواه شما آماده است.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز تهیه خمیر پیتزای دست ساز آسان بدون نیاز به هیچ دستگاهی"
هیچ نظری ارسال نشده است.