طرز تهیه خمیر پیتزا با همزن برقی روشی آسان و کاربردی

در اینجا میخواهیم روشی ساده برای درست کردن خمیر پیتزا را به شما آموزش دهیم. ساخت خمیر این  دستور با استفاده از میکسر یا غذاساز برقی با تیغه خمیرزن به مدت ۸ دقیقه با سرعت کند طول می کشد.

چنانچه اگر میکسر یا غذاساز ندارید، با دست می توانید خمیر را ورز داده و بگذارید در جایی گرم استراحت کند.

توجه داشته باشید که از خمیر مایه با کیفیت و تازه استفاده کنید، تا خمیرتان به خوبی به عمل آید.

اگر حباب های خمیر را حین پخت پیتزا دوست ندارید (من بهش علاقه دارم)  کافیست خمیر را هم بزنید و ورز دهید، تا همه گازها خارج شده و حالتی صاف و یک دست پیدا کند.

مواد مورد نیاز

  1. آرد نان ۶۰۰ گرم ۴ فنجان
  2. آب گرم ۳۷۵ میلی لیتر1.5 فنجان 
  3. خمیر مایه ۷ گرم ۲ قاشق غذاخوری
  4. نمک خوراکی یک قاشق غذاخوری
  5. روغن زیتون ۶۰ میلی لیتر 1/4 فنجان 

آماده سازی خمیر پیتزا

درون کاسه ی هم زن برقی آرد را اضافه کنید.

آب گرم و خمیر مایه را با هم، در ظرفی دیگر خوب مخلوط کنید و به همراه نمک و روغن زیتون و به کاسه بالا اضافه کنید.

۸ دقیقه با درجه کند همزن بگذارید خمیر هم بخورد.

اگر همزن برقی ندارید با دست ورز دهید.

کاسه را از میکسر خارج کرده و روی آن را با یک درب بپوشانید.

خمیرتان را در یک جای گرم به مدت ۶۰ الی ۹۰ دقیقه استراحت دهید.

حجم خمیر باید حداقل دو برابر شود. سطح را آردپاشی کرده و خمیر را روی آن منتقل میکنیم. به کمک دستتان یک استوانه با سطحی یکنواخت بسازید و آن را به چهار قسمت تقسیم کنید.

به شکل های توپ های خمیری نان در آورید.

با دست خود شبیه به یک سی دی خمیر را باز کنید و پس از آن، از وردنه برای باز کردن خمیر به اندازه ۲۲ سانت استفاده کنید.

شما می توانید این خمیر را به مدت یک شب درون یخچال با پوشاندن کامل به وسیله نایلون نگهداری کنید.

۶۰ دقیقه قبل از از پخت از یخچال خارج کنید.

خمیر پیتزای شما آماده است تا شما با فیلینگ دلخواه خودتان پیتزای خوشمزه خود را بسازید.

نوش جان

مرتبط با "طرز تهیه خمیر پیتزا با همزن برقی روشی آسان و کاربردی"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه خمیر پیتزا با همزن برقی روشی آسان و کاربردی"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *