روش تهیه اسپاگتی لذیذ ایتالیایی، پاستا آگلیو اولیو

اسپاگتی آگلیو اولیو که به یک غذای ماکارونی یا پاستای ایتالیایی بسیار لذیذ معروف است، در اصل با مواد اولیه ای مانند سیر و روغن زیتون قابل تهیه می باشد. یکی از معروف ترین غذاهای ماکارونی از غذاهای ایتالیایی که برای صرف نهار یا شام و حتی یک میان وعده، عالی و بی نظیر می باشد. شما می توانید در اینجا دستور تهیه این پاستا فوق العاده آسان با سیر، فلفل قرمز، جعفری و پارمزان و روغن زیتون را به خوبی یاد بگیرید.

عناصر لازم برای درست کردن اسپاگیتی ایتالیایی:

  • 300 گرم (10.5 اونس) اسپاگتی
  • 4 عدد دستکش سیر
  • فلفل قرمز 1 عدد
  • 1/4 دسته جعفری تازه
  • 1/3 فنجان روغن زیتون فوق بکر
  • نمک
  • فلفل سیاه

روش تهیه پاستا یا ماکارونی آگلیو اولیو:

  1. حبه های سیر، فلفل چیلی و جعفری را خرد کنید.
  2. یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید. 1 قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید. اسپاگتی را اضافه کنید و طبق دستور روی بسته بپزید.
  3. در همین حین سس را درست کنید: در یک تابه بزرگ و سرد روغن زیتون، حبه های سیر و فلفل را برش دهید. روی حرارت متوسط ​​رو به پایین بپزید و مرتب هم بزنید تا زمانی که سیر روی لبه ها شروع به طلایی شدن کند. زیاد نپزید!
  4. قبل از اینکه پاستا را آبکش کنید، 1 فنجان از آب پخت ماکارونی را کنار بگذارید.
  5. ماکارونی آبکش شده را به ماهیتابه اضافه کنید، نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده بپاشید و هم بزنید. آب پخت را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. حرارت را خاموش کنید، جعفری را اضافه کنید و آخرین هم بزنید.
  6. در بشقاب بریزید و با پارمزان سرو کنید.

مرتبط با "روش تهیه اسپاگتی لذیذ ایتالیایی، پاستا آگلیو اولیو"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "روش تهیه اسپاگتی لذیذ ایتالیایی، پاستا آگلیو اولیو"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *