عناصر لازم برای درست کردن اسپاگیتی ایتالیایی:
- 300 گرم (10.5 اونس) اسپاگتی
- 4 عدد دستکش سیر
- فلفل قرمز 1 عدد
- 1/4 دسته جعفری تازه
- 1/3 فنجان روغن زیتون فوق بکر
- نمک
- فلفل سیاه
روش تهیه پاستا یا ماکارونی آگلیو اولیو:
- حبه های سیر، فلفل چیلی و جعفری را خرد کنید.
- یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید. 1 قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید. اسپاگتی را اضافه کنید و طبق دستور روی بسته بپزید.
- در همین حین سس را درست کنید: در یک تابه بزرگ و سرد روغن زیتون، حبه های سیر و فلفل را برش دهید. روی حرارت متوسط رو به پایین بپزید و مرتب هم بزنید تا زمانی که سیر روی لبه ها شروع به طلایی شدن کند. زیاد نپزید!
- قبل از اینکه پاستا را آبکش کنید، 1 فنجان از آب پخت ماکارونی را کنار بگذارید.
- ماکارونی آبکش شده را به ماهیتابه اضافه کنید، نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده بپاشید و هم بزنید. آب پخت را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. حرارت را خاموش کنید، جعفری را اضافه کنید و آخرین هم بزنید.
- در بشقاب بریزید و با پارمزان سرو کنید.
مرتبط با "روش تهیه اسپاگتی لذیذ ایتالیایی، پاستا آگلیو اولیو"
نظر دیگران درباره "روش تهیه اسپاگتی لذیذ ایتالیایی، پاستا آگلیو اولیو"
هیچ نظری ارسال نشده است.