مواد لازم برای تهیه کیک چهارلایه
برای لایه های کیک
- 2 فنجان (250 گرم) آرد همه منظوره
- 1/3 فنجان (70 گرم) شکر
- 2/3 فنجان (150 گرم) کره، سرد
- نمک
برای کرم و خامه کیک
- 500 گرم خامه ترش
- 2 عدد تخم مرغ
- شکر 3/4 فنجان (150 گرم).
- نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری (15 گرم).
- 50 گرم کره
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- براده های شکلات سفید برای تزئین
روش درست کردن کیک لایه ای لذیذ
خامه را درست کنید
- در یک قابلمه کوچک تخم مرغ، شکر و نشاسته ذرت را با همزن بزنید. هم بزنید تا یکدست شود. خامه ترش را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و مخلوط شود.
- قابلمه را روی حرارت متوسط رو به پایین بگذارید و بپزید و حدود 5-6 دقیقه مدام هم بزنید تا غلیظ شود. از روی حرارت بردارید، کره و عصاره وانیل را اضافه کنید، هم بزنید تا یکدست شود. بگذارید کمی خنک شود و به کیسه انتقال دهید.
لایه های خرده کیک را درست کنید
- در یک کاسه بزرگ آرد، شکر و نمک را مخلوط کنید. کره را با مخلوط آرد بپوشانید و در کاسه رنده کنید، سپس با انگشتان خود خرد کنید تا خرده های ریز تشکیل شود. این کار را در دو یا سه دسته انجام دهید. یا می توانید این کار را در غذاساز انجام دهید.
- خرده نان ها را به یک تابه بزرگ منتقل کنید و روی حرارت ملایم بپزید و مرتباً هم بزنید تا قهوه ای طلایی شود، حدود 15 دقیقه. از روی حرارت بردارید.
مواد را با هم مخلوط کنید
- یک چهارم خرده نان ها را در یک حلقه کیک 18 سانتی متری (7 اینچی) پهن کنید و به آرامی به پایین فشار دهید.
- سپس یک چهارم خامه را به آرامی به یک لایه یکنواخت، بدون از بین بردن لایه خرده، اضافه کنید. این روند را 3 بار دیگر تکرار کنید.
- یک لایه نازک از خامه را در کناره های کیک بمالید. مقداری خرده شکلات سفید روی آن بپاشید.
- قبل از سرو حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
مرتبط با "طرز تهیه کیک لایه ای با خامه، بدون نیاز به پخت!"
نظر دیگران درباره "طرز تهیه کیک لایه ای با خامه، بدون نیاز به پخت!"
هیچ نظری ارسال نشده است.