برای تهیه یک کیک کرم دار ساده و خوشمزه به نکاتی که در این آموزش آشپزی بیان کرده ایم توجه کنید.
مواد مورد نیاز برای تهیه کیک کرم دار
مواد لازم برای کیک کرم دار
- بیسکوییت شکلاتی ۳۵۰ گرم
- کره آب شده ۱۳۰ گرم
مواد مورد نیاز لایه کرمی کیک
- خامه ترش ۵۲۰ گرم
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۱فنجان یا ۲۰۰ گرم
- نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری یا ۳۰ گرم
- وانیل ۲ قاشق چایخوری
- کره ۱۰۰ گرم
طرز تهیه کیک کرم دار بدون فر
طرز تهیه لایه کرمی
ابتدا شکر و نشاسته ذره را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.
خامه ترش را نیز به مواد اضافه کرده و دوباره تا زمان یکدست شدن و کرمی شدن آنها به هم زدن ادامه دهید.
مواد مخلوط شده را روی شعله متوسط تا کم قرار داده و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مواد مانند ویدیو سفت شوند.
کره و عصاره وانیل را به مواد اضافه کرده و با همزن دستی آنها را کاملا با هم مخلوط کنید.
روال پختن کیک کرم دار
بیسکوییت ها را درون خرد کن ریخته و آنها را پودر کنید.
همچنین می توانید برای پودر کردن بیسکوییت ها آنها را درون کیسه نایلون یا زیپبگ قرار داده و با دست خرد کنید.
کره آب شده را به پودر بیسکوییت ها اضافه کرده و آنها را خوب مخلوط کنید.
۱/۳ بیسکوییت را نگه داشته و ۲/۳ باقی مانده را مانند ویدیوکف و اطراف تابه فشار دهید.
مرحله اخر
حالا لایه کرمی را روی کیک درون تابه ریخته و سطح آن را صاف کنید.
۱/۳ باقی مانده بیسکوییت را نیز روی لایه کرمی بریزید و آن را صاف کنید.
در اخر کافیست کیک را به مدت حداقل ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید.
کیک کرمدار و لذیذ شما به همین سادگی آماده می شود.
نوش جان!
نظر دیگران درباره "طرز تهیه کیک کرمدار بدون فر! 🍰"
هیچ نظری ارسال نشده است.