موارد مورد نیاز برای تهیه کیک جو دوسر:
- 2ربع فنجان (200 گرم) جو دوسر نورد شده
 - ربع فنجان (100 گرم) جو سریع
 - 1/2 (170 گرم) فنجان شربت عسل/افرا
 - 1 1/3 فنجان (270 میلی لیتر) شیر
 - 2 تخم مرغ
 - 1 نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل
 - 3 قاشق غذاخوری (40 گرم) روغن نارگیل
 - 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
 - 1/4 قاشق چایخوری نمک
 - 1 قاشق چایخوری دارچین
 - 50 گرم زغال اخته خشک
 - کشمش 50 گرم
 - 50 گرم زردآلو خشک
 - کره برای چرب کردن
 
دستور تهیه کیک جو دوسر خوشمزه:
- در یک کاسه بزرگ همه مواد خشک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
 - در کاسه ای جداگانه، تمام مواد خیس را با همزن بزنید.
 - مخلوط مرطوب را روی مواد خشک بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند. بگذارید 15 تا 20 دقیقه بماند تا مایعات جذب شوند.
 - فر را با دمای 360 فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. قالب 8 اینچی را با کاغذ روغنی بپوشانید و لبه های آن را با کره چرب کنید.
 - خمیر را در قالب بریزید و به مدت 35-40 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید.
 - اجازه دهید به مدت 10 دقیقه روی توری سیمی خنک شود، سپس از تابه رها کنید و بگذارید کاملا خنک شود.
 
نکته هایی برای تهیه کیک بلغور جو دوسر:
• همه مواد باید در دمای اتاق باشند.
• می توانید از هر نوع میوه خشک استفاده کنید.
					                
					                
					                
					                
					                
					                
					                
					                
					                
					                
					                
					                
نظر دیگران درباره "چگونه کیک جو دوسر آسان و سالم درست کنیم!"
هیچ نظری ارسال نشده است.