مواد لازم برای تهیه 12 عدد مافین سیب:
برای مافین ها:
- 2 سیب
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1/2 یا نصف فنجان (120 میلی لیتر) شیر
- 1/3 فنجان (80 میلی لیتر) روغن گیاهی
- ربع فنجان (160 گرم) آرد
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 3/4 فنجان (150 گرم) شکر
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
برای کرامبل روی مافین:
- 1/4 فنجان (60 گرم) کره، سرد
- 1/2 فنجان (65 گرم) آرد
- 1/2 فنجان (100 گرم) شکر قهوه ای
- 1 قاشق چایخوری دارچین
دستور تهیه مافین کرامبل سیب:
- فر را با دمای 350 فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک قالب مافین 12 فنجانی را با آستر مافین بپوشانید، فنجان ها را با روغن اسپری کنید (اختیاری) و کنار بگذارید.
مافین ها را درست کنید:
- در یک کاسه شیر، روغن، تخم مرغ و عصاره وانیل را مخلوط کنید. کنار بگذارید.
- در یک کاسه جداگانه آرد، بکینگ پودر، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سیب ها را پوست بگیرید و به تکه های کوچک برش دهید. تکه های سیب را داخل مخلوط آرد بریزید و خوب هم بزنید تا مطمئن شوید که سیب ها به خوبی پوشش داده شده اند.
- مخلوط مرطوب را داخل مخلوط خشک بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
- خمیر را در فنجان های مافین بریزید تا 3/4 پر شود.
کرامبل را درست کنید:
- مواد تشکیل دهنده رویه کرامبل را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید و با استفاده از نوک انگشتان با هم خرد کنید.
- روی هر خمیر مافین مقداری کرامبل بپاشید. به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید.
- قبل از سرو بگذارید تا مافین سیب لذیذ شما کاملا خنک شود.
مرتبط با "دستور تهیه کاپ کیک مافین خوشمزه با تکه های سیب"
نظر دیگران درباره "دستور تهیه کاپ کیک مافین خوشمزه با تکه های سیب"
هیچ نظری ارسال نشده است.