آموزش گام به گام پخت نودل مرغ چومین [غذای چینی] 🍝

نودل چومین یک غذای محبوب چینی با مرغ، مناسب ناهار و شام است. در آشپزی با چی، نحوه تهیه نودل مرغ چومین را بیاموزید! در اولین قدم مواد لازم برای تهیه این نودل چینی را بشناسید و سپس روال پخت این غذای ویژه را در فیلم آموزشی ما تماشا کنید. اگر به خوردن نودل آماده، آن هم در کنار یک دستورالعمل ترکیبی با گوشت مرغ علاقه دارید، حتما در این مطلب ما را همراهی نمائید.

مواد لازم برای درست کردن نودل مرغ چومین:

مواد لازم برای آماده سازی مرغ:

  • 2 عدد سینه مرغ
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری سس سویا
  • 1 قاشق غذاخوری سس قارچ
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه
  • نصف قاشق چایخوری فلفل
  • نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری

رشته فرنگی با نودل:

  • 2 بسته نودل رامن
  • 2 قاشق غذاخوری پیاز خلال شده
  • 2 حبه سیر ورقه شده
  • ربع فنجان هویج ورقه شده
  • ربع فنجان فلفل دلمه ای سبز خرد شده
  • ربع فنجان فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
  • ربع قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل
  • نصف قاشق چایخوری سس سویا
  • نصف قاشق چایخوری سس قارچ
  • نصف قاشق چایخوری روغن کنجد
  • 1 قاشق غذاخوری پیاز سبز خرد شده

دستورالعمل تهیه غذای مرغ چومین:

  1. تکه های مرغ را به اندازه لقمه نازک برش دهید.
  2. مرغ را با نمک، سس سویا، سس قارچ، سرکه، فلفل و نشاسته ذرت مرینیت کنید.
  3. دو بسته نودل رامن را به مدت 3 الی 4 دقیقه بجوشانید و رشته را از آب خارج کنید.
  4. با استفاده از یک ماهیتابه، پیاز، سیر، مرغ را اضافه کنید و 3 الی 4 دقیقه هم بزنید.
  5. هویج، فلفل دلمه ای و رشته فرنگی را هم بزنید.
  6. نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید.
  7. سس سویا، سس قارچ و روغن کنجد را اضافه کنید.
  8. در نهایت آن را با پیاز سبز خرد شده تزئین کنید.
  9. اکنون نودل چیکن چومین شما برای لذت بردن آماده است!

مرتبط با "آموزش گام به گام پخت نودل مرغ چومین [غذای چینی] 🍝"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "آموزش گام به گام پخت نودل مرغ چومین [غذای چینی] 🍝"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *