طرز پخت سینه مرغ شکم پر پنیری با قارچ و ژامبون آسان

اگر شما از خوردن مرغ و پنیر لذت می برید، پس از پخت این غذا و امتحان کردن آن، از عاشقان و طرفداران این غذای خوشمزه خواهید شد.

طرز پخت سینه مرغ شکم پر پنیری با قارچ و ژامبون آسان

برای پخت این غذا به سینه مرغی که از وسط برش داده و مانند کتاب باز کرده، به همراه ژامبون، قارچ سرخ شده و پنیر پارمزان رنده شده نیاز دارید.

این مرغ های خوشمزه را می توانید به همراه ماکارونی، سیب زمینی، برنج و یا حتی نان سیر و … سرو کنید. در هر صورت یک نتیجه عالی خواهید داشت.

مواد تشکیل دهنده

  • سینه مرغ بدون پوست ۴ عدد
  • قارچ دکمه ای ۲۰۰ گرم
  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • ژامبون دودی ۴ برش
  • پنیر پارمزان ۸ قاشق غذاخوری
  • پونه کوهی خشک ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر موزارلا ورقه ای ۱۲ عدد
  • آب مرغ ۱ لیوان
  • جعفری خرد شده یک مشت

طریقه پخت

کره را داخل تابه روی حرارت متوسط بگذارید، زمانی که کره آب شد قارچ هایی که ریز خرد کرده اید را به همراه پونه کوهی (ارگانو) اضافه کنید.

حرارت را زیاد کرده و قارچ داخل کره به خوبی سرخ میکنیم.

با استفاده از یک چاقوی تیز سینه مرغ را موازی با تخته برش داده و مانند یک کتاب آن را باز میکنیم. (به صورتی که در فیلم میبینید)

مرغ را با استفاده از استیک کوب بکوبید تازه ضخامت تمام قسمت های گوشتی یکسان شود.

یک سکه ژامبون را در یک طرف مرغ قرار داده و قارچ ها را به طور یکسان داخل مرغ پخش می کنیم. 

روی قارچ ها پنیر پارمزان پاشیده سینه را تا می کنیم و دو طرف آن را به هم فشار می دهیم تا مواد داخل مرغ منسجم بشود.

میتوانید با یک خلال دندان مرغ را به هم کوک بزنیم.

تابه را روی حرارت متوسط گذاشته زنان کره اضافه میکنیم بعد از ظهر شدن کره دو طرف مرغ را به صورت یکسان داخل آن سرخ میکنیم.

با آب مرغ به صورت یک قاشق یک قاشق به مرغ لعاب بزنید.

روی مرغ را با برش های پنیر موزارلا پوشانده و مقداری فلفل خورد شده روی پنیر بریزید و آب مرغ را به آن اضافه کنید.

درب تابه را گذاشته و حرارت را کم کنید تقریباً ۲ الی ۳ دقیقه زمان لازم است که پنیر روی مرغ آب شود.

پس از آن روی حرارت زیاد اجازه دهید آب به مرغ تبخیر شده و حالت غلیظ پیدا کند

 و مدام از آب آن روی مرغها میریزیم تا پنیر آن به خوبی آب شود

زمانی که مرغ را داخل بشقاب سرو کردیم جعفری خرد شده آن را تزیین کنید.

نوش جان

مرتبط با "طرز پخت سینه مرغ شکم پر پنیری با قارچ و ژامبون آسان"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز پخت سینه مرغ شکم پر پنیری با قارچ و ژامبون آسان"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *