رسپی پخت استیک فیله مرغ!

یک روش ساده برای تهیه استیک مرغ آبدار را در آشپزی با چی بیاموزید. با این دستور پخت فیله سینه مرغ، یک ناهار یا شام حرفه ای، بهتر از رستوران ها درست کنید. اینجا یک روش ساده و عالی برای طبخ دادن سینه مرغ را با شما در میان می گذاریم که با یک دستورالعمل ساده و عالی ، به یک غذای بسیار دلچسب و بی نظیر تبدیل می شود. این سینه مرغ در یک ماهی تابه قابل تهیه است و برای درست کردن آن به مواد زیادی نیاز ندارید، همچنین می توانید فقط در 15 دقیقه این غذای سینه مرغ بسیار خوشمزه و شگفت انگیز را تهیه کنید و از طعم لذیذ آن در کنار خانواده لذت ببرید. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه غذای سینه مرغ خوشمزه:

  • 3 عدد سینه مرغ
  • نمک
  • فلفل
  • 1/2 فنجان (65 گرم) آرد
  • کره 3 + 1 قاشق غذاخوری
  • 4 حبه سیر، ریز شده
  • 3 قاشق غذاخوری عسل
  • 1 قاشق غذاخوری سس سویا
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • جعفری خرد شده (اختیاری)

رسپی تهیه غذای سینه مرغ لذیذ:

  1. سینه مرغ را همانطور که در ویدیو نشان داده شده است، برش دهید و آن را آماده کنید.
  2. با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.
  3. هر سینه را با آرد بپوشانید.
  4. در یک تابه بزرگ، 3 قاشق غذاخوری کره را روی حرارت متوسط ​​آب کنید.
  5. مرغ آردپاشی شده را در تابه بریزید و روی حرارت زیاد بپزید تا دو طرف آن طلایی شود.
  6. وقتی مرغ دو طرف طلایی شد از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.
  7. 1 قاشق غذاخوری کره، سیر له شده را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید. عسل، سس سویا و سرکه سیب را اضافه کنید.
  8. مرغ را در ماهیتابه بریزید و بگذارید بجوشد. 1 تا 2 دقیقه بجوشانید تا کمی غلیظ شود.
  9. حرارت را خاموش کنید و جعفری خرد شده را بپاشید.

مرتبط با "رسپی پخت استیک فیله مرغ!"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "رسپی پخت استیک فیله مرغ!"

  1. M گفت:

    سلام
    اگه بخوام واسه سه نفر درست کنم چقدر مواد میخواد میشه بگید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *