دستور پخت ریزوتو قارچ را یاد بگیرید! 🍄

اگر به خوردن غذاهایی پخت شده با قارچ مانند ریزوتو علاقه دارید و حتی به عنوان یک گیاه خوار، خوردن قارچ را به بسیاری از چیزهای دیگر ترجیح می دهید، پس جای خوبی را برای پیدا کردن یک دستور تهیه غذای خوشمزه با قارچ انتخاب کرده اید. یکی از این غذاهای لذیذ و بی نظیر قابل تهیه با قارچ، غذای ایتالیایی ریزوتو قارچ است که در اینجا گام به گام طرز تهیه آن را یاد خواهید گرفت. برای تهیه این غذای خوشمزه ایتالیایی به یک نمونه برنج غلیظ مانند برنج های دانه ریز مخصوص دمپز نیاز خواهید داشت. با ما همراه باشید تا طرز تیهه و مواد لازم برای درست کردن این غذا مرغ عالی را با شما در میان بگذاریم.

مواد لازم برای تهیه ریزوتو قارچ

  • 200 گرم برنج ریزوتو یا برنج ریز دانه کوچک
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 250 گرم قارچ شاه بلوط یا قارچ دکمه ای خرد شده
  • 1 پیاز متوسط، ریز خرد شده
  • 2 حبه سیر خرد شده
  • 25 گرم کره
  • 750 میلی لیتر آب سبزیجات داغ
  • نمک و فلفل برای مزه دار کردن

روش درست کردن ریزوتو قارچ خوشمزه

  1. آب را روی حرارت ملایم گرم کنید.
  2. قارچ را برش دهید. قارچ ها را به مدت 20 دقیقه در آب داغ/آب خیس کنید، سپس خوب آبکش کنید و مایعات را نگه دارید. پیاز و جعفری را ریز خرد کنید، حبه های سیر را له کنید.
  3. دو تا 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. قارچ را هم بزنید و حدود 5 دقیقه بپزید تا نرم شوند. قارچ پورسینی را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. قارچ ها و مایع آنها را خارج کرده، کنار بگذارید.
  4. در همان قابلمه 1 الی 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و 1 قاشق غذاخوری کره را گرم کنید. سپس به آن پیاز و سیر را اضافه کنید و این ترکیب را به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
  5. اکنون وقت آن است که به این ترکیب، برنج را اضافه کنید و حدود 2 دقیقه هم بزنید تا با روغن آغشته شود. اضافه کردن آب سبزیجات را هر بار نصف فنجان ادامه دهید و مدام هم بزنید. قبل از اضافه کردن نصف فنجان بعدی صبر کنید تا آب تقریباً به طور کامل جذب شود.
  6. بعد از تقریبا ربع ساعت قارچ ها را هم بزنید و اضافه کردن آب را ادامه دهید، هر بار نصف فنجان. به یاد داشته باشید که ترکیب را مدام هم بزنید، تا زمانی که مایع جذب شود و برنج پخته شود. کل زمان پخت باید در حدود 20 دقیقه به طول بیانجامد.
  7. شعله گاز را خاموش کنید. اکنون می توانید پنیر پارمزان، کره و جعفری را اضافه کنید و در صورت علاقه ادویه با نمک و فلفل به ریزوتوی خود بزنید.

مرتبط با "دستور پخت ریزوتو قارچ را یاد بگیرید! 🍄"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "دستور پخت ریزوتو قارچ را یاد بگیرید! 🍄"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *