در اینجا طرز تهیه دو نوع ساندویچ خوشمزه را یاد خواهید گرفت که با تخم مرغ قابل تهیه هستند و طعمی لذیذ و کم نظیر دارند.
همچنین یکی از آن ها ساندویچ تخم مرغ آبپز است که با دستور غذایی خاص بسیار خوشمزه می باشد، و دیگری ساندویچ املتی دلچسب که مخصوصا برای صبحانه عالی است.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ تخم مرغ آب پز
- 4 عدد تخم مرغ
- نصف یا نصف قاشق غذاخوری سس مایونز
- 1/8 قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل
- 1 عدد پیاز کوچک
- گشنیز تازه 1 قاشق غذاخوری
دستورالعمل پخت ساندویچ تخم مرغ آب پز
- تخم مرغ ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه بجوشانید.
- تخم مرغ ها را به یک کاسه آب یخ منتقل کنید.
- پوست آن را جدا کنید سپس تخم مرغ ها را تکه تکه کنید.
- سس مایونز، نمک و فلفل را اضافه کنید.
- کره را به نان بمالید و تخم مرغ را قرار دهید.
- پیاز خرد شده و گشنیز تازه را اضافه کنید.
- اکنون ساندوچی برای لذت بردن آماده است!
مواد مورد نیاز برای تهیه ساندویچ املت
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 نصف قاشق غذاخوری پیاز
- فلفل دلمه ای 1 قاشق غذاخوری
- گشنیز تازه 1 قاشق غذاخوری
- 1 قاشق چایخوری نعناع چاتنی
دستور پخت ساندویچ املت
- تخم مرغ را با نمک و فلفل مخلوط کنید.
- پیاز خرد شده، فلفل دلمه ای و گشنیز تازه را اضافه کنید.
- قبل از انتقال به تابه خوب هم بزنید.
- نان را روی تخم مرغ قرار دهید.
- تخم مرغ را بین نان تا کنید.
- چاتنی نعناع را اضافه کنید.
- این ساندویچ املت لذیذ شما نیز برای لذت بردن آماده است!
نظر دیگران درباره "2 روش برای تهیه ساندویچ تخم مرغ! 🥪"
هیچ نظری ارسال نشده است.