این دستور پخت یکی از عالی ترین و خوشمزه ترین و ساده ترین دستور پخت های اسپاگتی کوفته با سس گوجه فرنگی است.
مواد تشکیل دهنده اسپاگتی کوفته و سس گوجه فرنگی
مواد لازم برای تهیه کوفته
- آرد سوخاری ۱/۴ لیوان
- گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
- نمک یک قاشق چای خوری
- فلفل سیاه به مقدار زیاد
- پیاز رنده شده ۱/۲ لیوان
- سیر یک حبه
- پونه کوهی (اورگانو) خشک ۱/۲ قاشق چایخوری
- پنیرپکورینوی رنده شده ۴۰ گرم
- جعفری خرد شده ۱/۴ لیوان
- تخم مرغ ۱عدد
- روغن زیتون ۱ لیوان
مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی
- پیاز ریز خرد شده ۱/۲ لیوان
- سیر ۱ حبه
- برگ بو یک عدد
- پوره گوجه فرنگی ۶۰۰ گرم
- پنیرپکورینوی رنده شده ۴۰ گرم
- نمک و فلفل
مواد لازم برای تهیه پاستا
- اسپاگتی ۳۵۰ گرم
- ریحان تازه چند برگ (اختیاری)
- نمک برای طعم دادن به پاستا
طریقه پخت اسپاگتی کوفته و سس گوجه فرنگی
روال آماده سازی کوفته
تابه ی نسوز را روی حرارت ملایم گذاشته روغن زیتون داخل آن میریزیم وپیازی که ریز خرد کرده ایم را به همراه اورگانو و سیر ریز خرد شده تفت میدهیم.
پیازی که تفت دادیم را درون یک بشقاب ریخته و کنار میگذاریم.
گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه ریخته و فلفل سیاه، نمک، پیازی که تفت دادیم، پودر نان، پنیر پکورینوی رنده شده، تخم مرغ و جعفری خرد شده را اضافه میکنیم.
با دست تمام موادی که به گوشت چرخ کرده اضافه کرده ایم را خوب با هم ورز داده و مخلوط میکنیم.
دستمان را با روغن زیتون چرب می کنیم گوشت چرخ کرده را مانند توپ های کوچکی (تقریباً هر کدام به اندازه ۵۸ گرم) در می آوریم و داخل آرد می غلتانیم.
مقدار زیادی روغن زیتون را داخل تابه ریخته و روی حرارت متوسط میگذاریم.
کوفته ها را داخل روغن ریخته و تمام سطح کوفته ها را به طور یکنواخت سرخ کنید، حدود پنج دقیقه زمان لازم است است تا کوفته ها داخل روغن سرخ شده و بپزند.
وقتی خوب سرخ شدند آنها را در یک بشقاب قرار داده و کنار بگذارید.
روال آماده سازی سس
نیمی از روغن را از تابه خارج کرده و نیم دیگر پیاز را به همراه یک حبه سیر خرد شده به آن اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم تفت میدهیم.
پوره گوجه فرنگی، نمک و برگ بو به آن اضافه میکنیم.
کوفته ها را داخل سس ریخته به طوری که درون سس گوجه کامل غلتانده بشوند. و اجازه میدهیم به آرامی داخل سس جا بیفتد.
داخل آب جوش نمک ریخته و اسپاگتی ها را به آن اضافه می کنیم، اسپاگتی را دو دقیقه قبل از اینکه کامل بپزد از آب خارج کنید.
کوفته ها را از داخل سس خارج کنید.
پاستای آبکش شده را مستقیم به سس اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه در سس گوجه روی حرارت متوسط مخلوط کنید، و در آخر پنیر پکورینوی رنده شده را اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید.
و اسپاگتی را بلافاصله داغ سرو کنید.
اسپاگتی کوفته و سس گوجه فرنگی شما آماده سرو است.
نوش جان!
نظر دیگران درباره "طرز تهیه اسپاگتی کوفته با سس گوجه فرنگی! 🍝"
هیچ نظری ارسال نشده است.