میتوانید از هر پنیر که دوست دارید برای قسمت پنیری آن استفاده کنید.
در همزن برقی داری کار شما بسیار راحت تر می شود در غیر این صورت بهتر است است در حدی که بافت تخم مرغ ها سبک و یکدست می شود و به هم زدن ادامه دهید.
هنگام تفت آرد آن را به خوبی بپذید تئاتر در نقد های شما طعم خامی ندهد. بیش از یک دقیقه زمان دهید.
مواد تشکیل دهنده
- تخم مرغ ۴ عدد (دو عدد زرده/ چهار عدد سفیده)
- آرد ۲۰ گرم (۲ قاشق غذاخوری)
- شیر ۱۴۰ گرم
- کره ۳۰ گرم
- پنیر آبی گورگونزولا (یا پنیر دیگر دلخواه شما) ۱۴۰ گرم
طریقه پخت
فر را روشن کرده و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید.
درون قابلمه روی حرارت متوسط کره را آب کرده و آرد را به آن اضافه کنید تا یکدست شود، بیش از یک دقیقه و کمتر از ۲ دقیقه آرد را داخل کره تفت دهید.
شیر را اضافه کنید و روی حرارت هم بزنید تا صاف و یکدست و غلیظ شود.
قابلمه را از حرارت برداشته و کنار بگذارید.
داخل دو کاسه جداگانه در یکی چهار سفیده و در دیگری دو زرده را بریزید.
زرده های تخم مرغ را ۳۰ ثانیه هم بزنید و داخل سس آردی که ساختید بریزید، با استفاده از یک لیسک خوب هم بزنید تا کامل جا بیفتد و مخلوط را به همان کاسه برگردانید و کنار بگذارید.
سفیده ها را با همزن هم بزنید تا کاملا نرم شوند.
به آرامی قسمتی از سفیده های زده شده را به مخلوط زرده و سس اضافه کنید، و به آرامی هم بزنید.
این کار را با باقیمانده مخلوط در دو یا سه مرحله تکرار کنید تا خوب ترکیب شود. (توجه داشته باشید که باید در این مرحله سریع کار کنید)
کره را در تابه روی حرارت ملایم ذوب کنید، زمانی که کره به جوش آمد مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
و مخلوط را داخل تمام کف تابه پخش کنید، تنها سی ثانیه (نه بیشتر) داخل تابه آن را بپزید.
تخم مرغ را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه داخل فر قرار دهید.
پس از آماده شدن باید با یک لمس بلرزد.
توجه کنید که بیش از حد آن را نپزید.
اجازه دهید املت به مدت ۳ الی ۴ دقیقه در تابه استراحت کند. (در این حال تخم مرغ به پختن خود در تابه ادامه خواهد داد)
در حالی که تخم مرغ در حال استراحت خورش های خرد شده پنیر را فقط نیمی از آن اضافه کنید عید و به آرامی آن را از وسط تا کنید.
با احتیاط تخم مرغ را داخل یک ظرف منتقل کرده و سرو کنید.
میتوانید این املت خوشمزه را با سالاد میل کنید.
نوش جان
نظر دیگران درباره "طرز پخت املت سوفله فرانسوی بسیار خوشمزه و آسان"
هیچ نظری ارسال نشده است.