مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه ۱۴ عدد کوکی شکلات چیپسی بزرگ:
- شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم معادل نصف فنجان
- شکر سفید ۵۰ گرم معادل ۱/۴ فنجان
- کره بدون نمک نرم شده ۱۱۵ گرم معادل نصف فنجان
- تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
- عصاره وانیل ۲ قاشق چایخوری
- آرد همه منظوره ۱۹۰ گرم
- جوش شیرین ۳/۴ قاشق چایخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
- شکلات چیپسی ۱۶۰ گرم معادل ۱ فنجان یا کمتر
طرز تهیه کوکی شکلات چیپسی
ابتدا کره، شکر سفید و شکر قهوه ای را درون یک کاسه بزرگ ریخته و با همزن برقی مواد را حدود ۲ دقیقه هم بزنید تا حالت کرمی بگیرند.
سپس تخم مرغ و عصاره وانیل را نیز اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید.
در یک کاسه دیگر آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس ترکیب آرد را در دو مرحله به کاسه دیگر اضافه کرده و با همزن آنها را مخلوط کنید.
شکلات چیپسی را نیز به خمیر اضافه کرده و مخلوط کنید.
در این مرحله اگر خمیر زیادی نرم است آن را پوشانده و به مدت ۲۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.
فر را روشن کرده و روی دما ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید.
روی دو سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید.
یک قاشق از خمیر را برداشته و با دست گرد کرده و درون سینی فر قرار دهید.
توجه داشته باشید که بین کوکی ها باید حداقل ۷.۵ سانتی متر فاصله باشد.
حالا سینی های حاوی کوکی را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.
پس از این مدت سینی ها را درون فر گرم شده قرار داده و اجازه دهید کوکی ها به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزند.
در آخر کوکی ها را از فر خارج کرده اجازه دهید خنک شوند.
حالا کوکی شکلات چیپسی شما آماده سرو است.
می توانید نوش جان کرده و از طعم آن لذت ببرید.
نظر دیگران درباره "دستور تهیه کوکی شکلات چیپسی، یک کوکی خوشمزه با بافتی نرم"
هیچ نظری ارسال نشده است.