طرز تهیه غذای مرغ خوشمزه به نام مرغ کورما!

این یک رسپی ساده برای تهیه خورش مرغ است که می توانید با تکه های مرغ و برخی از ادویه های ساده در خانه درست کنید. این کاری مرغ لذیذ که به اسم مرغ کورما خوانده می شود، یک دستور العمل غذای مرغ هندی است. با این حال برای میل کردن در کنار چلو و برنج عالی است. می توانید با این غذای ساده و دلچسب طعمی متفاوت از تهیه غذا با مرغ را تجربه کنید که بی شک همه آن را دوست خواهند داشت.

مواد مورد نیاز برای تهیه خورش مرغ کورما

  • تکه های مرغ مکعبی شکل و ساده (به میزان لازم)
  • روغن: نصف پیمانه
  • زیره سیاه: نصف قاشق چایخوری
  • میخک: 5 عدد
  • هل: 5 عدد
  • چوب دارچین: 2 عدد
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
  • مخلوط ماست + شکر: نصف پیمانه
  • پیاز خرد شده (ریز): 1 پیمانه
  • فلفل سبز: 8 تا 10 عدد
  • نمک برای طعم دادن نهایی
  • زنجبیل: 1 قاشق چایخوری
  • سیر: 1 قاشق چایخوری
  • خامه کامل: 1 لیوان
  • کره: 1 قاشق چایخوری

طرز آماده سازی کاری مرغ کورما

  1. در یک کاسه، مرغ را با نمک و آب لیمو ترش مخلوط کنید. به مرغ 5 دقیقه یا در صورت علاقه زمان بیشتری استراحت دهید.
  2. روغن را در یک تابه گرم کنید و شاه جیرا، فلفل سیاه، هل، دارچین، میخک، پیاز، زنجبیل و سیر را اضافه کنید. مخلوط ماست (1/2 فنجان ماست + 1 قاشق چایخوری شکر) را اضافه کنید.
  3. سپس مرغ را اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. 10 تا 15 دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید.
  4. فلفل سبز، نمک را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر زیر درب آن را بپزید. خامه کامل، کره و پیاز سرخ شده را اضافه کنید.
  5. کل زمان پخت 35 تا 40 دقیقه است، می توانید خیلی سریع این غذای لذیذ و ساده را در خانه تهیه کنید و از طعمی متفاوت و عالی در تهیه غذای مرغ لذت ببرید.

مرتبط با "طرز تهیه غذای مرغ خوشمزه به نام مرغ کورما!"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرز تهیه غذای مرغ خوشمزه به نام مرغ کورما!"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *