این غذای پاستا خوشمزه که با چند ماده اولیه، تنها در 20 یا 30 دقیقه قابل پخت است، برای هر سلیقه ای از بزرگسالان تا بچه ها مناسب می باشد.
می توانید با هر نوع ماکارونی که در خانه دارید ، نمونه این پاستا را درست کنید و اگر پنیر پارمزان یا پنیر پارمیجانو را از این رسپی حذف کنید، این یک پاستای کاملا گیاهی برای علاقه مندان به گیاهاخوارن و طرفداران غذای وگان است.
مواد لازم برای تهیه یک قابلمه پاستا با سس:
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 پیاز، خرد شده
- 3 حبه سیر
- 1 قوطی (14 اونس/400 گرم) سس گوجه فرنگی
- 2 قاشق غذاخوری (30 گرم) رب گوجه فرنگی
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- فلفل برای مزه بر اساس سلیقه
- 1 قاشق چایخوری پونه کوهی
- به اندازه مورد نیاز سبزی ریحان
- 1 و نیم فنجان (360 میلی لیتر) آب یا آب سبزیجات
- 8 اونس (225 گرم) پاستا به انتخاب شما
- پنیر پارمسان یا پارمزان
روش تهیه غذای پاستا با سس گوجه فرنگی:
- در قابلمه روغن زیتون را گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید. سیر خرد شده را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید.
- رب گوجه فرنگی را اضافه کنید، 1 دقیقه بپزید. سس گوجه فرنگی، نمک، فلفل، پونه کوهی، آب را اضافه کنید و هم بزنید.
- ماکارونی را اضافه کنید، به جوش بیاورید. روی آن را بپوشانید، حرارت را کم کنید و بپزید، هر از گاهی هم بزنید تا به هم نچسبد، حدود 14 تا 18 دقیقه، بستگی به نوع پاستا آن را بپزید. آب بیشتری اضافه کنید اگر احتیاج دارید.
- به بشقاب بریزید و مقداری پنیر پارمزان را روی آن رنده کنید و از خوردن این پاستای لذیذ خانگی لذت ببرید.
نظر دیگران درباره "دستور پخت پاستا با سس گوجه فرنگی! 🍝"
هیچ نظری ارسال نشده است.