مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه دمپخت مرغ:
- روغن زیتون ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز ۱ عدد
- نخود فرنگی ۱ فنجان
- ذرت ۱ فنجان
- سینه یا ران مرغ ۲ عدد
- برنج خیس خورده ۳ فنجان معادل ۴۹۰ گرم
- آب ۶ فنجان معادل ۱.۵ لیتر
- زرد چوبه ۲ تا ۳ قاشق چایخوری
- پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
- نمک
- فلفل
دستور پخت دمپخت مرغ و نخود فرنگی:
یک تابه بزرگ را روی شعله قرار دهید. روغن زیتون را درون تابه ریخته و اجازه دهید گرم شود.
سپس پیاز را خرد کرده و به تابه اضافه کنید و آن را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید.
مرغ را نیز تکه تکه کرده و درون تابه بریزید و به آن نمک،فلفل، پودر زیره و ۲ قاشق چایخوری زرد چوبه اضافه کرده و مواد را ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید.
نخود فرنگی و ذرت را نیز به درون تابه ریخته و ۱ تا ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
برنج، آب، نمک و بقیه زرد چوبه را درون تابه بریزید. آنها را کمی هم بزنید تا مخلوط شوند.
در تابه را روی آن قرار دهید و بگذارید مواد به جوش آیند سپس شعله را کم کرده و اجازه دهید غذا به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.
پس از این مدت شعله را خاموش کرده و در تابه را بردارید و ۵ دقیقه صبر کنید تا دمپخت شما خنک شود.
پس از ۵ دقیقه دمپخت مرغ و نخود فرنگی خوشمزه شما آماده سرو است.
نوش جان.
نظر دیگران درباره "دستور تهیه دمپخت مرغ و نخود فرنگی، یک غذا کامل و لذیذ"
هیچ نظری ارسال نشده است.