دستور تهیه دمپخت مرغ و نخود فرنگی، یک غذا کامل و لذیذ

دمپخت را می توان با مواد مختلف و با طعم های متفاوتی درست کرد. اما اینجا ما شما را با یکی از خوشمزه ترین دمپخت ها آشنا می کنیم. دمپخت مرغ و نخود فرنگی و ذرت یکی از عالی ترین دمپخت هایی خواهد بود که درست کرده و نوش جان خواهید کرد. این دمپخت علاوه بر مزه عالی یک غذا کامل نیز است زیرا شامل پروتئین، کربوهیدارت، غلات و حبوبات و … است که می تواند بخش زیادی از نیاز های بدن را در یک وعده غذایی تامین کند. برای آشنایی با طرز پخت این غذا خوش طعم ادامه مطالب را دنبال کنید.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه دمپخت مرغ:

  • روغن زیتون ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۱ عدد
  • نخود فرنگی ۱ فنجان
  • ذرت ۱ فنجان
  • سینه یا ران مرغ ۲ عدد
  • برنج خیس خورده ۳ فنجان معادل ۴۹۰ گرم
  • آب ۶ فنجان معادل ۱.۵ لیتر
  • زرد چوبه ۲ تا ۳ قاشق چایخوری
  • پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
  • نمک
  • فلفل

دستور پخت دمپخت مرغ و نخود فرنگی:

یک تابه بزرگ را روی شعله قرار دهید. روغن زیتون را درون تابه ریخته و اجازه دهید گرم شود.
سپس پیاز را خرد کرده و به تابه اضافه کنید و آن را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید.
مرغ را نیز تکه تکه کرده و درون تابه بریزید و به آن نمک،فلفل، پودر زیره و ۲ قاشق چایخوری زرد چوبه اضافه کرده و مواد را ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید.
نخود فرنگی و ذرت را نیز به درون تابه ریخته و ۱ تا ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
برنج، آب، نمک و بقیه زرد چوبه را درون تابه بریزید. آنها را کمی هم بزنید تا مخلوط شوند.
در تابه را روی آن قرار دهید و بگذارید مواد به جوش آیند سپس شعله را کم کرده و اجازه دهید غذا به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.
پس از این مدت شعله را خاموش کرده و در تابه را بردارید و ۵ دقیقه صبر کنید تا دمپخت شما خنک شود.
پس از ۵ دقیقه دمپخت مرغ و نخود فرنگی خوشمزه شما آماده سرو است.
نوش جان.

مرتبط با "دستور تهیه دمپخت مرغ و نخود فرنگی، یک غذا کامل و لذیذ"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "دستور تهیه دمپخت مرغ و نخود فرنگی، یک غذا کامل و لذیذ"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *