طرح تهیه نان سیر خانگی مقوی!

می توان گفت نان سیر علاوه بر اینکه یک نان خوشمزه و لذیذ خانگی است، از جهتی مقوی و برای سیستم ایمنی بدن نیز بسیار مناسب می باشد. همانطور که میدانید سیر یکی از غذایهای ضدعفونی کننده بدن است که حاوی آلیسین می باشد و باعث می شود تا سیستم ایمنی بدن شما نیز تقویت پیدا کند. پس در نتیجه، می توان گفت این نان سیر خوشمزه برای افزایش شرایط ایمنی بدن شما نیز مفید می باشد. تهیه و پخت این نان سیر خانگی نیز بسیار راحت است و می توانید در ادامه مواد مورد نیاز و طرز تهیه این غذای نان سیر لذیذ را یاد بگیرید. با ما همراه باشید.

این نان سیر خوشمزه بسیار نرم ، کره ای و سیری است که طعم لذیذ و عالی دارد. شما می توانید در خانه این نان سیر خوشمزه را درست کنید. این نان سیر به سبک رستورانی پخته شده و تهیه آن بسیار آسان و راحت است. پس با ما همراه شوید تا در اینجا طرز پخت این نان سیر خوش طعم را یاد بگیرید.

مواد مورد نیاز برای تهیه نان سیر در خانه

  • 4 فنجان (500 گرم) آرد همه منظوره
  • 2 قاشق چایخوری مخمر فعال-خشک
  • 3/4 فنجان (185 گرم) ماست ساده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  • 1/4 فنجان (60 میلی لیتر) آب گرم
  • 3/4 فنجان (180 میلی لیتر) شیر گرم
  • 8 حبه سیر خرد شده
  • 3 تا 4 قاشق غذاخوری کره برای برس زدن روی نان
  • گشنیز برای تزئین
نان سیر مقوی

دستور العمل تهیه نان سیر خانگی

  1. در یک کاسه مخمر، شکر و آب را با هم مخلوط کنید. بگذارید بماند تا کف کند، حدود 10 دقیقه. در همین حین آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
  2. مخلوط مایه را به آرد اضافه کنید سپس شیر گرم و روغن و ماست را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا خمیر به دست بیاید، سپس روی سطحی که کمی آرد پاشی شده بچرخانید و حدود 4 تا 5 دقیقه ورز دهید تا یکدست شود. خمیر را به یک کاسه بزرگ و کم روغن منتقل کنید و با یک حوله آشپزخانه مرطوب یا یک ورقه تمیز بپوشانید. بگذارید به مدت 1 ساعت در دمای اتاق دم بکشد تا حجم آن دو برابر شود.
  3. در همین حین سیر را خرد کرده و گشنیز را تقریباً خرد کنید.
  4. خمیر را بکوبید و روی پیشخوان بچرخانید. به شکل توپ در آورده و به 12 تکه هم اندازه تقسیم کنید. هر قطعه را به شکل یک توپ در آورید.
  5. یک ماهیتابه بزرگ و ته سنگین را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. هر توپ را به ضخامت 1/4 اینچ (1/2 سانتی متر) بغلتانید. مقداری سیر خرد شده و گشنیز خرد شده را بپاشید، کمی فشار دهید. حدود 1 تا 2 دقیقه تا حباب های بزرگ روی سطح بپزید. برگردانید، به آرامی فشار دهید و 1 تا 2 دقیقه دیگر بپزید تا حباب های کف آن ذغالی شوند.
  6. کره را با برس روی نان بمالید، روی یک بشقاب بریزید و با حوله بپوشانید تا در حین پختن بقیه قطعات گرم بماند.

مرتبط با "طرح تهیه نان سیر خانگی مقوی!"

رای شما با موفقیت ثبت شد.

ثبت رای شما با پیغام خطا همراه بود.

نظر دیگران درباره "طرح تهیه نان سیر خانگی مقوی!"

هیچ نظری ارسال نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *