این نان سیر خوشمزه بسیار نرم ، کره ای و سیری است که طعم لذیذ و عالی دارد. شما می توانید در خانه این نان سیر خوشمزه را درست کنید. این نان سیر به سبک رستورانی پخته شده و تهیه آن بسیار آسان و راحت است. پس با ما همراه شوید تا در اینجا طرز پخت این نان سیر خوش طعم را یاد بگیرید.
مواد مورد نیاز برای تهیه نان سیر در خانه
- 4 فنجان (500 گرم) آرد همه منظوره
- 2 قاشق چایخوری مخمر فعال-خشک
- 3/4 فنجان (185 گرم) ماست ساده
- 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری شکر
- 1/4 فنجان (60 میلی لیتر) آب گرم
- 3/4 فنجان (180 میلی لیتر) شیر گرم
- 8 حبه سیر خرد شده
- 3 تا 4 قاشق غذاخوری کره برای برس زدن روی نان
- گشنیز برای تزئین
دستور العمل تهیه نان سیر خانگی
- در یک کاسه مخمر، شکر و آب را با هم مخلوط کنید. بگذارید بماند تا کف کند، حدود 10 دقیقه. در همین حین آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
- مخلوط مایه را به آرد اضافه کنید سپس شیر گرم و روغن و ماست را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا خمیر به دست بیاید، سپس روی سطحی که کمی آرد پاشی شده بچرخانید و حدود 4 تا 5 دقیقه ورز دهید تا یکدست شود. خمیر را به یک کاسه بزرگ و کم روغن منتقل کنید و با یک حوله آشپزخانه مرطوب یا یک ورقه تمیز بپوشانید. بگذارید به مدت 1 ساعت در دمای اتاق دم بکشد تا حجم آن دو برابر شود.
- در همین حین سیر را خرد کرده و گشنیز را تقریباً خرد کنید.
- خمیر را بکوبید و روی پیشخوان بچرخانید. به شکل توپ در آورده و به 12 تکه هم اندازه تقسیم کنید. هر قطعه را به شکل یک توپ در آورید.
- یک ماهیتابه بزرگ و ته سنگین را روی حرارت متوسط گرم کنید. هر توپ را به ضخامت 1/4 اینچ (1/2 سانتی متر) بغلتانید. مقداری سیر خرد شده و گشنیز خرد شده را بپاشید، کمی فشار دهید. حدود 1 تا 2 دقیقه تا حباب های بزرگ روی سطح بپزید. برگردانید، به آرامی فشار دهید و 1 تا 2 دقیقه دیگر بپزید تا حباب های کف آن ذغالی شوند.
- کره را با برس روی نان بمالید، روی یک بشقاب بریزید و با حوله بپوشانید تا در حین پختن بقیه قطعات گرم بماند.
نظر دیگران درباره "طرح تهیه نان سیر خانگی مقوی!"
هیچ نظری ارسال نشده است.