مواد لازم برای تهیه نان تنوری خانگی:
- مخمر 1 قاشق چایخوری
- شکر 1 قاشق چایخوری
- نمک 1/4 قاشق چایخوری
- آب ولرم 1/4 پیمانه
- آرد سفید 1.5 پیمانه
- ماست 1/4 پیمانه
- روغن 1 قاشق غذاخوری
دستور پخت نان تنوری لذیذ:
- مخمر، شکر و نمک را در یک کاسه اضافه کنید. آب ولرم را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. 5 دقیقه آن را کنار بگذارید.
- در ظرفی جداگانه آرد سفید، ماست و روغن را اضافه کنید. مایه خمیر را نیز اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. خمیر را به حالت خمیر در آورید و روی خمیر را با مقداری روغن چرب کنید و به مدت 1 ساعت زیر حوله مرطوب بگذارید. چرب کردن خمیر را مرطوب نگه می دارد.
- پس از کنار گذاشتن خمیر را خوب ورز دهید و خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کنید. نان را رول کنید، مطمئن شوید که خیلی نازک و یا خیلی غلیظ نباشد. یک تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. مقدار کمی آب در تمام قسمت بالای نان بمالید. می خواهیم نان هنگام پخت به تابه بچسبد تا نریزد. وقتی آب را به یک طرف ریختید، قسمت آب شده را روی تابه قرار دهید (باید فوراً بچسبد). هنگامی که حباب هایی را روی نان مشاهده کردید، تابه را روی اجاق گاز برگردانید. (این جایی است که می خواهید نان روی تابه بچسبد و نیفتد!). مقداری آثار سوختگی روی نان خواهید دید، آن را از روی شعله اجاق گاز بردارید. بعد از اینکه نان به خوبی پخته شد، آن را از تابه بردارید و کمی کره بمالید و داغ و گرم آن را سرو کنید.
مرتبط با "دستور پخت نان تنوری خوشمزه خانگی با آرد و مخمر"
نظر دیگران درباره "دستور پخت نان تنوری خوشمزه خانگی با آرد و مخمر"
هیچ نظری ارسال نشده است.