مواد لازم برای تهیه ریزوتو قارچ
- 200 گرم برنج ریزوتو یا برنج ریز دانه کوچک
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 250 گرم قارچ شاه بلوط یا قارچ دکمه ای خرد شده
- 1 پیاز متوسط، ریز خرد شده
- 2 حبه سیر خرد شده
- 25 گرم کره
- 750 میلی لیتر آب سبزیجات داغ
- نمک و فلفل برای مزه دار کردن
روش درست کردن ریزوتو قارچ خوشمزه
- آب را روی حرارت ملایم گرم کنید.
- قارچ را برش دهید. قارچ ها را به مدت 20 دقیقه در آب داغ/آب خیس کنید، سپس خوب آبکش کنید و مایعات را نگه دارید. پیاز و جعفری را ریز خرد کنید، حبه های سیر را له کنید.
- دو تا 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. قارچ را هم بزنید و حدود 5 دقیقه بپزید تا نرم شوند. قارچ پورسینی را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. قارچ ها و مایع آنها را خارج کرده، کنار بگذارید.
- در همان قابلمه 1 الی 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و 1 قاشق غذاخوری کره را گرم کنید. سپس به آن پیاز و سیر را اضافه کنید و این ترکیب را به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
- اکنون وقت آن است که به این ترکیب، برنج را اضافه کنید و حدود 2 دقیقه هم بزنید تا با روغن آغشته شود. اضافه کردن آب سبزیجات را هر بار نصف فنجان ادامه دهید و مدام هم بزنید. قبل از اضافه کردن نصف فنجان بعدی صبر کنید تا آب تقریباً به طور کامل جذب شود.
- بعد از تقریبا ربع ساعت قارچ ها را هم بزنید و اضافه کردن آب را ادامه دهید، هر بار نصف فنجان. به یاد داشته باشید که ترکیب را مدام هم بزنید، تا زمانی که مایع جذب شود و برنج پخته شود. کل زمان پخت باید در حدود 20 دقیقه به طول بیانجامد.
- شعله گاز را خاموش کنید. اکنون می توانید پنیر پارمزان، کره و جعفری را اضافه کنید و در صورت علاقه ادویه با نمک و فلفل به ریزوتوی خود بزنید.
مرتبط با "دستور پخت ریزوتو قارچ را یاد بگیرید! 🍄"
نظر دیگران درباره "دستور پخت ریزوتو قارچ را یاد بگیرید! 🍄"
هیچ نظری ارسال نشده است.