مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه رول سرخ شده:
برای خمیر نان
- آب ۱۲۵ میلی لیتر
- شکر ۳۵ گرم
- مخمر فوری ۳ گرم
- آرد همه منظوره ۲۵۰ گرم
- شیر خشک ۱۵ گرم
- نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
- کره ۲۵ گرم
برای لایه داخلی
- ●موز
- ●سس شکلات
طرز تهیه رول نان سرخ شده
تهیه خمیر
آب را درون یک کاسه بریزید و سپس شکر و مخمر را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
آرد، شیر خشک و نمک را نیز درون کاسه ریخته و مواد را هم بزنید تا به حالت خمیر درآیند.
خمیر به دست آمده را ورز دهید تا صاف و یکدست شود. سپس آن را از کاسه خارج کرده و کمی پهن کنید.
کره را وسط خمیر قرار داده و سپس خمیر را جمع کنید. حالا با ورز دادن کره را خوب با خمیر مخلوط کنید.
پس از ورز دادن خمیر را جمع و گرد کنید. روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه به آن استراحت دهید.
پس از این مدت خمیر را مانند ویدیو لوله کرده و سپس آن را به ۱۰ قسمت تقسیم کنید.
هر تکه را مشابه روشی که در ویدیو مشاهده می کنید به راحتی گرد کرده و دوباره آنها را بپوشانید و ۱۰ دقیقه به آنها استراحت دهید.
آماده سازی نهایی
پس از این مدت هر تکه را با وردنه پهن کنید. سپس روی یک طرف خمیر را با آب کمی تر کنید. حالا مقداری دانه کنجد روی همان قسمت بریزید.
خمیر را برگردانده و با وردنه کمی دیگر روی آن بکشید.
پوست موز ها را بکنید. هر موز را از وسط نصف کرده و سپس هر نصفه را به صورت عمودی به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. وسط هر تکه با چاقو یک برش کم عمق بزنید.
هر تکه موز را یک طرف هر خمیر قرار داده و روی آن کمی سس شکلات بریزید.
لبه خمیر را روی موز برگردانده و با انگشت آن را سفت کنید.
حالا مانند ویدیو چند شیار روی طرف دیگر خمیر ایجاد کرده و مطابق آنچه مشاهده می کنید خمیر را جمع کنید.
روی خمیر ها را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه به آنها استراحت دهید.
یک تابه را روی شعله قرار داده و تا نصفه درون آن روغن بریزید.
پس از داغ شدن روغن خمیر ها را درون آن انداخته و روی شعله متوسط آنها را سرخ کنید.
پس از سرخ شدن مدتی اجازه دهید تا رول ها خنک شوند.
حالا رول نان سرخ شده شما آماده سرو است.
می توانید نوش جان کنید.
نظر دیگران درباره "طرز تهیه رول نان سرخ شده با لایه داخلی موز و شکلات، عصرانه ای دلچسب و خوشمزه"
هیچ نظری ارسال نشده است.