مواد لازمی که برای تهیه این خورش ماهی نیاز دارید:
- 1 عدد فیله ماهی
- 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نصف یا نصف پیاز
- 4 عدد میخک
- 3 عدد هل
- ۱ عدد چوب دارچین
- 6 تا 7 عدد فلفل
- رب پیاز 3 قاشق غذاخوری
- نصف قاشق چایخوری رب سیر
- نصف قاشق چایخوری رب زنجبیل
- نصف قاشق چایخوری رب چیلی سبز
- 1 قاشق چایخوری گشنیز
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 3 قاشق غذاخوری ماست ساده
- 1 قاشق غذاخوری رب بادام هندی
- 1 قاشق غذاخوری خمیر کشمش طلایی
- 1 لیوان آب
- 3 عدد فلفل سبز
- 1 قاشق چایخوری روغن زیتون
- نصف قاشق چایخوری گارام ماسالا
دستورالعمل تهیه کاری ماهی لذیذ:
- فیله ماهی را با آبلیمو و نمک بپوشانید.
- ماهی را به مدت 2 تا 3 دقیقه در تابه سرخ کنید، سپس از روی حرارت بردارید.
- پیازهای نازک ورقه شده را در تابه تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود و از روی حرارت بردارید.
- یک دسته دیگر از پیازهای نازک خلال شده را به همراه میخک، هل، چوب دارچین، فلفل و رب پیاز اضافه کنید.
- سرخ کنید تا قهوه ای شود.
- فلفل سبز، سیر و خمیر زنجبیل را با هم مخلوط کنید.
- گشنیز و نمک را به مزه اضافه کنید.
- با ماست ساده مخلوط کنید و 8 تا 10 دقیقه روی حرارت متوسط زیاد تفت دهید.
- بادام هندی و خمیر کشمش طلایی را هم بزنید.
- پاشیدن آب
- 5 دقیقه دیگر روی حرارت متوسط زیاد تفت دهید.
- آب بریزید و بگذارید بجوشد.
- فیله ماهی را دوباره داخل تابه بریزید و پیاز سرخ شده را بپاشید.
- کار را با فلفل دلمه ای سبز و گارام ماسالا به پایان برسانید.
- اکنون خورش ماهی لذیذ شما برای لذت بردن آماده است!
مرتبط با "طرز تهیه خورش کاری ماهی خوشمزه با موادی ساده"
نظر دیگران درباره "طرز تهیه خورش کاری ماهی خوشمزه با موادی ساده"
هیچ نظری ارسال نشده است.