مواد لازم برای تهیه پاستا با سس قارچ:
- 0.5 پوند یا 250 گرم قارچ
- 2 وعده ماکارونی پاستا (تقریباً 4 اونس/120 گرم)
- کره 3 قاشق غذاخوری (ترجیحا بدون نمک)
- 2 قاشق چایخوری روغن زیتون
- 4 تا 5 قاشق غذاخوری کرم فریش یا 1/3 فنجان خامه سنگین/تازه
- 1 قاشق غذاخوری سس
- 1 عدد پیاز کوچک
- 4 حبه سیر بزرگ
- 1/4 فنجان پنیر پارمیزان
- 1 قاشق غذاخوری سبزی مخلوط (یا سبزی دلخواه)
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه خرد شده
- نمک به میزان لازم
- جعفری برای تزئین
روش پخت پاستای لذیذ با سس قارچ:
- قارچ ها را تمیز کرده و به ورقه های ضخیم برش دهید.
- نصف پیاز بزرگ یا 1 پیاز کوچک را خرد کنید. 4 حبه بزرگ یا 6 حبه سیر کوچک خرد کنید.
- آب قارچ سریع درست کنید، آب را با نمک و ساقه قارچ به مدت 15 دقیقه بجوشانید. بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
- روی شعله متوسط، 1 قاشق غذاخوری کره را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون آب کنید. قارچ ها را یک لایه اضافه کنید و از همه طرف تفت دهید تا قهوه ای شوند. در صورت نیاز به صورت دسته ای اضافه کنید. بردارید و کنار بگذارید.
- شعله را کم کنید و 2 قاشق غذاخوری کره را با مقداری روغن زیتون آب کنید. پیاز و سیر خرد شده را تفت دهید تا شفاف شود.
- یک قاشق غذاخوری سس را اضافه کنید تا تابه لعاب زدایی شود. 1/2 فنجان آب قارچ، 1 قاشق غذاخوری سبزی مخلوط، قارچ سرخ شده، 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه را اضافه کنید و بجوشانید تا سس به نصف برسد.
- در حالی که سس در حال جوشیدن است، شروع به پختن پاستا کنید. باید 8 تا 9 دقیقه طول بکشد تا پاستا آماده شود.
- وقتی سس کم شد، کرم فریشه یا خامه را به قارچ ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- شعله را خاموش کنید و پنیر پارمیزان رنده شده را اضافه کنید.
- پاستا پخته شده، جعفری تازه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مخلوط شوند. اگر سس خیلی غلیظ بود مقداری آب پاستا اضافه کنید.
- سرو کنید و در صورت نیاز با پنیر پارمزان بیشتری آن را تزیین کنید.
مرتبط با "روش درست کردن پاستا با سس قارچ غلیظ"
سلام خدا قوت
برنامه خیلی عالیییییییی خدا حفظتون کند، من خیلی استفاده بردم
سلام خدا قوت
آموزش آشپزی به این سبک خیلی عالی است
سلام، به آشپزی با چی خوش اومدین ❤️ ممنونم از نظر روحیه بخشتون