مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی کنافه:
- 12 اونس (340 گرم) رشته کادایف/کتایفی (خمیر فیلو کنافه رنده شده)
- 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
- 10 اونس (285 گرم) پنیر ریکوتا
- 1 فنجان (240 میلی لیتر) آب
- 1/2 فنجان (100 گرم) شکر
- 1/2 قاشق چایخوری گلاب
- 1 قاشق چایخوری آب لیمو
- 1/4 فنجان (33 گرم) پسته (برشته شده)
به جای پنیر ریکوتا می توانید از پنیر بز، موزارلا یا پنیر دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
دستور تهیه درست کردن شیرینی کنافه رشته ای:
شربت را درست کنید:
- در یک قابلمه متوسط، شکر، آب، گلاب و آبلیمو را با هم مخلوط کنید.
- مخلوط را روی حرارت متوسط رو به بالا به جوش بیاورید. 5-6 دقیقه بجوشانید تا شکر حل شود و مخلوط غلیظ شود.
دسر کنافه را آماده کنید:
- در یک کاسه بزرگ رشته های کادایف را خوب جدا کنید، کره آب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کره تمام قسمت کادایف را پر کند.
- یک قاشق غذاخوری کره را در یک تابه 9 اینچی (23 سانتی متری) ذوب کنید. نیمی از رشته های کادایف را کف تابه بریزید. با قاشق چوبی با دقت فشار دهید. پنیر را به آرامی پخش کنید، 1 سانتی متر در لبه ها فاصله بگذارید و با بقیه کادایف بپوشانید. بالا و لبه ها را به آرامی فشار دهید تا شکل گرد زیبایی پیدا کنید. حدود 5 دقیقه روی حرارت متوسط سرخ کنید تا کف آن طلایی شود. یک بشقاب را روی آن گذاشته و کنافه و 1 قاشق غذاخوری کره را برگردانید و طرف دیگر را 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا طلایی شود.
- حرارت را خاموش کنید و شربت را بریزید (می توانید از تمام شربت یا مقداری از آن استفاده کنید). سپس دسر را در یک بشقاب بزرگ بریزید و با پسته تزیین کنید.
نظر دیگران درباره "چطور دسر خوشمزه کنافه ترکی درست کنیم؟"
هیچ نظری ارسال نشده است.